tisdag 19 juni 2018

Alla hatarna på SVT, SR, TV4, DN, aftonbladet, expressen m.fl har lämnat walk-over.

Jag läser en brittisk tidning, och hittar denna rubrik om diktatorn i Turkiet:"Turkey elections: Recep Tayyip Erdogan calls surprise early vote in June in bid to tighten grip on power.
New political system to increase powers of president will take effect a year early."

Och jag frågar mig själv om alla svenska riksmobbare är på semester. Eller har dom inte hittat en enda nidbild av en förvriden Erdogan med hyperlustig frisyr? Inte hittat en enda fetvinkel på Erdogan och hans  makt över turkiska folket? 

Var finns all böjelse till att dagligen sprida ohämmat hån, förnedring, mobbing, fake news och avsky att tapetsera första sidorna och "TV-nyheterna" med? Finns det ingen enda gammalmediamarionett som likt Carina Bergfeldt kväll efter kväll kan spy över Erdogan så näsvingarna illvilligt fladdrar? 

Eller rysslandskorren Bert Sundström, kan han inte hata en annan diktator ett par år nu?? Och varför får vi aldrig se den exempellöse Peter Rawet resa till Istanbul för att sätta dit Erdogans väljare med hemgjorda frågor på knagglig turkiska? 

– "Men han är ju miljardär. Är du en miljardär? Så varför skulle han ta hand om ditt liv?

– Har du en sjukvårdsförsäkring? Är du inte rädd?"


2 kommentarer:

 1. Carina Bergfeldt är en värdig representant för den svenska journalistkåren. Hon är fullständigt värdelös, nästan värre än Lars Lindström.

  SvaraRadera
 2. Som genom ett mirakel återfår ibland den färgblinda mediakåren färgseendet, när den kulturmarxistiska eliten måste påminna pissrännan därute om att den vite mannen ALLTID representerar det koloniala förtrycket (t.ex. Putin, Trump & Åkesson) och alla svartmuskiga stackare i alla lägen är offer, deras förbrytelser är alltid bara ofog efter provokationer från vita.
  Byte av hatobjekt sker alltid med en viss fördröjning, eftersom mediamaffian måste förankra dreven på högre ort, hatmaskinen måste finkänsligt programmeras efter konsensus för att ingen ska misstänka att propagandan till 80% är vänstervriden.

  FREE MEDIA (som varit kidnappad i minst 10 år).
  ….och Tommy Robinsson som suttit politiskt fängslad bland mordiska muslimer i 26 dagar.

  Ann O`nym

  SvaraRadera