tisdag 29 maj 2018

Ungern kriminaliserar illegal invandring.

-Vi kämpar för vårt lands överlevnad, stalinistliberalernas tid är över, säger Viktor Orban, som vill att de som olagligt tar sig in i Ungern ska betraktas som brottslingar och som andra kriminella bör straffas. Österrike likaså.

I Sverige betalar vi illegala för att gömma sig här, vi skänker bort all "akut" vård och tandvård, skolgång, och låter gamla, skolelever, kvinnor som ska föda barn, assistensberättigade, svårt sjuka och förskolebarn m.fl bekosta detta.


5 kommentarer:

 1. & stalinistliberalerna har uppenbarligen rott över till Sverigestan?

  Det döende (S)ozzeriets överstepräst blåljuger ogenerat för sina knäböjande, ultranaiva MSM-konsumerande undersåtar:
  "Sverige har anpassat invandringen till genomsnittet"!

  ....medan Sverige i realiteten tar emot 4 gånger så många asylbedragare som hela övriga Norden TILLSAMMANS!

  Lagstiftningen släpar 40 år efter, så länge flyktingsmuggling / skyddande av illegaler inte kriminaliseras.
  Sverige lever i ett juridiskt sharialiknande vakuum med en destruktiv, sinnessjuk signalpolitik, helt i avsaknad av realistisk konsekvensanalys.

  Omvärlden skakar bekymrat på huvudet åt sitt hybrisdrabbade grannland där naiva, samvetslösa politruker, hjärntvättade msm-medlöpare, sexköpande asylmadrasser och en liten försvinnande islamistsekt vid namn mp dikterar villkoren för resten av den handlingsförlamade befolkningen.

  Orban, HJÄLP OSS!

  Ann O`nym

  SvaraRadera
 2. kloka damen2018-05-30 07:40

  I Sverige gör man precis tvärtom likt ett trotsigt olydigt barn. SD är landets enda hopp.

  SvaraRadera
 3. Vi har inget annat val som moderna civiliserade människor att ge "vård som inte kan anstå" oavsett status. Däremot att förse illegala immigranter med obegränsad vård, skola och omsorg är inget annat än landsförräderi. Ja, de ska få akutvård. Men, de ska samtidigt omhändertas för transport ut ur landet.

  Det Ungern gör verkar vara den enda vägen framåt. Jag tycker att vi ska följa deras exempel men också kriminalisera skydd av illegala invandrare på samma sätt som det är förbjudet att skydda andra brottslingar med det tillägget att det som använts i skyddet förverkas av staten. Bostäder, fordon eller vad det kan vara beslagtas. Det kommer att bli intressant hur många som är villiga att riskera sin bekvämlighet och egendom för "den goda sakens skull".

  SvaraRadera
 4. Kruxet är ju att PKisterna obehindrat fått medial frihet att förvandla grov kriminalitet till nåt upphöjt ernmanskt godhetsarbete. Dvs dom har bestämt att detta med illegala och att gömma dem är nåt som hela Sverige bör se upp till. Och justitieministern säger inte nej därtill. I gen annan heller. Sjukt, sjukt, sjukt.

  SvaraRadera
 5. Så länge Sveriges politiska ledning till största delen ingår i den djupa staten (Bilderbergare, Zionister och Globalister) så kommer vi aldrig att komma tillrätta med problemen.

  SvaraRadera