onsdag 30 maj 2018

Här våldtas svenska flickor/barn/kvinnor så fort de visar sig utanför hemmet, utredningarna växer upp till taket, åtgärder och straff läggs ner - utan ett alarmerande knyst.


Men. Idag larmar nyheterna om att friskolor sätter genomgående högre betyg än kommunala.

 !!!!!!!!!!!!

 Särskilt gäller det Engelska skolan och Kunskapsskolan påtalar Jonas Vlachos, professor i nationalekonomi vid Stockholms universitet. 

!!!!!!!!!!!!Gymnasieminister Anna Ekström (S) eldar upp sig till max och reagerar starkt på rapporten: -Det här är en rapport som gör mig upprörd. Jag kommer inte att tolerera detta. 

Stanna världen!! This can´t go on! Två skolor som antagligen har utmärkta pedagoger, ambitiösa och flitiga elever höjer sig över den svenska Pisaskolans klena begåvningsträsk, hur i he......?!? Detta kan inte tillåtas, lägg genast ner friskolorna!! Skäms dom inte? Hur vågar nån i svenska skolan vara bättre än sämst?!?!! 

Detta är alltså vad som krävs för att regeringen, en minister ska börja ta i, och ryta med stora bokstäver. 

Jag säger då de.


5 kommentarer:

 1. Tänk om det är så att eleverna är värda sina betyg. Då ska dom inte kritiseras för det av ministern. Jag tolererar inte att ministern i det här fallet presterar klart underkänt.

  SvaraRadera
 2. Problemet med de svenska privatskolorna är två: 1. Skolorna får pengar i förhållande till ANTAL elever vilket gör att skolorna gör allt för att locka nya elever. 2. Gymnasiets slutbetyg som ju utgör grunden för vidare studier är inte ett gemensamt prov i hela landet och elever från olika skolor tävlar inte på lika grunder. Jag jämför med det franska skolsystemet som jag känner väl till och som fungerar. Det är valfritt att gå privat eller i statliga skolan, men alla jämförs ju till syvende och sist i om med studentprovet. Staten betalar alla LÄRARLÖNERNA. I privatskolorna betalar föräldrarna för lokalerna, men ofta håller skolorna till i kyrkans lokaler (som dock måste underhållas). Men som allt här i livet så får man välja och valen görs till viss mån efter budget och prioriteringar. Alla tycker dock inte att privatskolorna är bättre än de statliga. Många, särskilt vänstern, föredrar de statliga skolorna. De flesta politiker har gått i de statliga och vissa anses finare än de privata.

  I Sverige gör man reformer alldeles för snabbt och utan att tänkta samt utan att titta på omvärlden. Det gäller alla reformer som gjorts de senaste 20 åren. Alla stora misslyckanden hade kunnat undvikas om inte de svenska politikerna trott att de är BÄST på allting. Vilket är skrattretande för de flesta saknar ju utbildning och kan inte tänka logiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för informativ kommentar. "I Sverige gör man reformer allt för snabbt....", så blir det om man som politiker och makthavare endast har att följa vindens riktning.

   Radera
 3. Man har i den svenska skolan sedan 60-talet gått från kunskapsinhämtning till flumpedagogik. DDR hade ett inflytande när enhetsskolan infördes. Stellan Arvidsson (en av idekläckarna bakom enhetsskolan/grundskolan) blev hedersdoktor vid ett universitet i DDR. Han var också ordförande i föreningen DDR/Sverige.

  SvaraRadera
 4. Ytterligare ett exempel på den svekfulla globalistregeringens kulisskapande. Hela tiden skapas "nya" problem för att folket skall vilseledas och glömma bort de svåra problem som befolkningen utsätts för. Det är inte alltid som Mellon och Let´s dance kan hålla uppmärksamheten borta från våldtäkter, mord med mera.

  SvaraRadera