måndag 7 maj 2018

Under täckmanteln "allas lika värde" förvrider och sexualiserar genusfundamentalisterna våra små barn.


Pridesagostund för treåringar och ”skulptering av hbtq-skyddshelgon” står på programmet när Växjö Pride äger rum.

Pride står även för normlöshet och sexualisering – varför ska små barn påverkas av den ideologin?
– Jag skulle vilja säga att det är hela samhället som ritas om. Det är klart att man redan som barn ska vara med, säger Granlund.

Han kan inte svara på hur barn påverkas av Prideideologin, men tror att barnen uppfattar Pridefestivalen som en rolig fest med mycket glädje.

Jonas Tistelgren, bibliotekets mångfaldssamordnare, betonar att barnböckerna handlar bland annat om kärleksfulla familjer och ”pojkar som vill vara flickor” och ”flickor som vill vara pojkar”.

Normkritiska sagor på biblioteket ska det va, tidigare har har exempelvis Malmö bibliotek anordnat sagoläsning med ”dragqueens” för barn.

5 kommentarer:

 1. Allt har en orsak och förklaring, VÅR ”förklaring” är naiva politruker!
  Jag blir SKRÄCKSLAGEN INFÖR FAKTUM att så många av mina egna inflytelserika landsmän (-kvinnor) ingår i sekten Marxister = djävulens arkitekter.

  Något att fundera över:
  Vad var (är) målet för Frankfurtskolan?

  1. Skapa möjligheter till ”rasistiska” åtal och straff.
  2. Ständig förändring för att skapa social förvirring.
  3. Undervisning i HBTQ-sex för barn.
  4. Underminera skolan och lärares auktoritet.
  5. Enorm, okontrollerad invandring för att underminera vikten av identiteter.
  6. Uppmuntra droganvändning och okontrollerat alkoholintag.
  7. Tömma kyrkorna, som byggs om till moskeer.
  8. Ej tillförlitligt rättssystem som skuldbelägger offren.
  9. Skapa omfattande beroende av stat och bidragssystem.
  10. Ta över kontrollen och förstöra trovärdigheten av media.
  11. Uppmuntra upplösningen av familjen och all social sammanhållning.
  12. Skapa klyftor och skillnader mellan flickors och pojkars utbildning.
  13. Förklara kvinnor som offer och alla män som en förtryckande klass.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2018/03/aims-of-the-school.jpg

  Min egen fria Svenska översättning….

  SvaraRadera
 2. "Tyska" kommunister försökte följa Sovjets exempel vid första världskrigets slut. I Europa var bortemot 50 miljoner män från arbetarklassen beväpnade och behövde bara uppmuntran och ledning så skulle hela Europa bli kommunistiskt. Trodde man. Problemet för kommunisterna vara bara att i Europa utanför kejsardömet Ryssland fanns det inga livegna och tack vare den industriella revolutionen levde arbetare och kapital i symbios. Ett väldigt ojämlikt förhållande, men dock.

  En följd av misslyckandet blev att både Rosa Luxemburg och Karl Liebknecht togs av daga. De återstående av samma skrot och korn som dessa och Marx insåg då att deras [utopiska] samhälle aldrig skulle gå att genomföra genom revolution och kom fram till en modell som är känd som kulturmarxismen som förstör samhället genom att erodera dess grundpelare. Inkubatorn blev känt under namnet "Frankfurtskolan”.

  Det finns de som hävdar att Hitler inte bara blev nazist på grund av dessa upprorsförsök utan även kom att hata ett helt folk på grund av Marx, Luxemburg och Liebknecht. Hur som helst så tog Frankfurtskolan det säkra före det osäkra och drog först till Genève och sedan till New York där Columbia University tog emot dem. Förutom att de bidrog till att nazisterna kommtill makten som medförde att andra världskriget bröt ut och att halva Europa var förslavade i fyrtio-talet år så blev följden den största barnkullen dittills.

  Det var dessa lättpåverkade ungdomar som utgjorde grunden för 68-vänstern och allt dess ränksmide. Detta kommer naturligtvis inte att hålla då det finns inget kommunistiskt land som överlever i längden. Sovjetunionen imploderade och samtliga satellitstater slängde Marx, Lenin och Stalin överbord. Kina höll på att implodera efter Mao då Deng Xiaoping införde kapitalismen att ersätta planekonomin som ekonomiskt system. Nu finns det tendenser att det rätar upp sig med alla dessa konservativa och nationalistiska strömningar som genomsyrar västvärlden. Det enda och stora hindret är centralbyråkratin som vuxit sig stark sedan 1968. Det är därför befriande att USA nu leds av en "doer" och inte av en medlem av "The Deep State". Om bara väljarna kan byta ut demokrater maskerade till republikaner så att han kan få det stöd av kongressen han behöver.

  De som Carina nämner är bara dessa samhällsomstörtares nyttiga idioter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Argus, för en lysande fördjupning.

   Tror att många har svårt för att ta fakta till sig, det är så bekvämt att bara blunda, konstatera kaoset och somna om.
   Många kommer att få ett brutalt uppvaknande.

   Radera
 3. Är så in i helvetes trött på att dessa läderbögar och militanta flator får så förbannat stort utrymme snart sagt överallt. Låt våra barn vara barn och utvecklas som naturen skapat oss, och släng ut alla genusidioter ur skolor och förskolor. Blodsven

  SvaraRadera
 4. Vad med killar som vill vara killar och tjejer som vill vara tjejer?
  Tycker de, som är gällande för de flesta, blir på något vis utmobbade.
  Håller med Blodsven. Släng ut galenpannorna! Genus och identitetspolitik jobbar bara med att skapa grupper som de sedan kan sticka offerkoftor åt. Überrasistiskt och utpekande hur man än vänder och vrider på det i min mening. De vill inte att invandrare och hbtq-människor ska vara en del av, och smälta in, i vardagslivet som bara hyggliga kollegor och vänner! De mister ju liksom sin funktion och existensberättigande då...
  Anna666

  SvaraRadera