tisdag 8 maj 2018

Regimgurun Anders Lindberg kan säkert svara på detta i TVs mysiga vänstersoffor.

Varför vill de inte erkänna och ta i sin mun vilka det är som massvåldtar våra barn? 

Varför vill de inte stort manifestera den svenska kvinnofridens absoluta obestridlighet?

 Varför vill de att assistansberoende, svårt sjuka, äldre och fattigpensionärer ska stå åt sidan för invandrade män och deras stora familjers försörjning?

 Varför vill de inte skicka hem illegala som fått avslag? 

Varför vill de att minareter ska ropa ut över svenska folket att Allah är allas Gud, och att vi måste lyda Koranen?

7 kommentarer:

 1. Den store ledaren, steffe "hjärnsläpp, ibn rushd" löfven, har just visat sina PK-medlöpare hur utmaningar ska tacklas, LAS (ev. goddag yxskaft) blir svaret som i framtiden slentrianmässigt spys ut ur alla politiskt korrekta munnar när obekväma spörsmål överrumplar dem.

  När spånjesusar förr i världen tolkade något som hädelse, rabblade de högljutt något slumpvis ur bibeln för att komma undan.
  ....Dagens rödgröna sozzister rabblar i stället slentrianmässigt ur den väl tummade partiboken. Deras konstruerade s.k. "värdgrund" står naturligtvis först!
  I en civiliserad diskussion kan detta fantasilösa rabblande gå fel, vilket löfven så tydligt visade i direktsänd partiledardebatt.

  Men PK-proppen har gått: skämskuddar kramas frenetiskt, kappor vänds i panik!
  Åkesson har vaknat ur sin Törnrosasömn (tacka AfS och Kesselstrand för det).
  PK-media tar plötsligt små myrsteg mot sin ursprungliga uppgift; att objektivt berätta om invandrares alarmerande brottslighet.
  BRÅ har plötsligt beslutat sig för att skrapa lite på ytan, invandrares överrepresentation i kriminalitet ska undersökas (TACK Huberlein, Springare och J. P. Jonasson för det)!

  Gissar att lille mållgan m.fl. har ont i magen i dag och vägrar gå till jobbet?
  Jan 2017: ”Justitieminister Morgan Johansson (S) säger blankt nej till att ge Brå i uppdrag att utreda från vilka länder brottslingar kommer.
  – Det har gjorts både i Sverige tidigare och det finns otaliga internationella studier som alla visar ungefär samma sak. Att minoritetsgrupper ofta är överrepresenterade i kriminalstatistiken, men när man rensar för socioekonomiska faktorer så försvinner det nästan helt och hållet, säger Morgan Johansson till SVT.
  Morgan Johansson har utöver Socialdemokraterna stöd av Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Moderaterna och Centerpartiet.”

  Slemproppen har gått, nu kräver vi REPATRIERING av minst en miljon falska gökungar, deras brunstiga asylmadrasser samt alla gapiga världsomstörtande kulturmarxister med löjliga fittmössor.

  SCHAAAS, ….tillbaka till frankfurtskolan med er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Raymond Zweigberg2018-05-09 11:23

   SÅ makalöst bra skrivet! Håller med till 100%. Tar mig friheten att kopiera texten och med en hänvisning publicera den på min Facebooksida.

   Radera
 2. Jag älskar ditt engagemang. Och jag delar din vämjelse för de förkrympta hycklarna. Däremot delar jag inte din analys om vem vi ska tacka för uppvaknandet.

  SvaraRadera
 3. Endast en partiledare Ebba Busch Thor KD och kommunstyrelsens ordförande i Växjö moderaten Anna Tenje har riktat kritik mot böneutropen i Växjö. Det är skandal och är inte en miljöfråga. Det är en skandalös okunskap av många men det värsta är att det inte är okunskap utan förräderi av globalistegoisterna i riksdag och regering. Många vill dock gömma sig och skylla på miljö och okunskap p g a att man vill ha röster i valet. Det handlar om röstköp. P g a egoistiska egenintressen är man beredd att svika sitt eget land och eget folk. Man struntar i om man trampar ner sina landsmän och förstör landet.

  Var finns alla andra utöver alla de tusentals svenskar som redan agerat i frågan. Med upprop, i debatter och i en vrede mot etablissemanget som förstör den svenska kulturen, historien och språket i grunden och därmed svenskarnas land. Vad finns kvar av Sverige sedan? Det är inte bara oförskämt och skamligt av dessa undfallande och menlösa politiker det är ett i högsta grad svek och bedrägeri mot svenskarna.

  Låt dem inte få era röster.

  Angela

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/busch-thor-olyckligt-tillata-boneutrop

   Radera
 4. Vi måste vara medvetna om att Morgan Johansson och Anders Lindberg endast är megafoner för den socialistiska förtryckarrörelsen.
  9 sept

  SvaraRadera
 5. Nu läste jag inte ens igenom svaren utan hoppade direkt till mina tankar!
  Svaren på frågorna i kronologisk ordning:
  1: Vill inte ge SD rätt!
  2: Vill inte ge SD rätt!
  3: Vill inte ge SD rätt!
  4: Vill inte ge SD rätt!
  5: Vill inte ge SD rätt!
  Anna666

  SvaraRadera