torsdag 17 maj 2018

Svart, eller?

Slöseriombudsmannen:


Idag skulle Tidaholms kommun anordnat en gratis föreläsning med Özz Nûjen. Men kommunen fick några kritiska kommentarer på Facebook och ställde in. Kan bara säga grattis till Özz som fick 45 000 för besväret. Ställer gärna upp på ett liknande upplägg om #någonannanbetalar

10 kommentarer:

 1. Kan ju behövas att familjen Nujen kompenseras för pengarna som dom gav till Akilov.

  SvaraRadera
 2. Och svenska folket betalar...
  DGDF

  SvaraRadera
 3. kloka damen2018-05-18 07:24

  Kloka människor i Tidaholms kommun.

  SvaraRadera
 4. Inte många reaktioner här på de sex partiledarnas angrepp på kungens arbetsuppgifter och apanage. Det är anmärkningsvärt. Partiledarna borde i stället tänka över sina egna höga löner och arvoden och arbetsuppgifter i stället för att syssla med att visa upp sig i TV och annorstädes, deltaga i en massa jippon och kampanjer medan Sverige förfaller och svenskarna far illa. Vad gör de sex partiledarna egentligen? Alla lagar bestäms utomlands. Och partiledare, ministrar, höga ämbetsmän far som skottspolar i andra länders koridorer för att hålla möten. Än i Saudiarabien, USA, Iran eller på den allmänna tummelplatsen i Davos eller i Gulfstaterna. Jag kommenterade beslutet som togs att globalistegoisterna skulle fortsätta att prioritera AI efter beslut i gulfstaterna. Inte ett ljud om det i svenska medier. Igår hörde jag en reporter svamla om den A I i SR. Men inte ett ljud om varifrån propon kommit och varför.

  I går och idag tillkännagav regeringen oro över Sveriges och svenskarnas prekära läge. När hela landet hotas och faller samman svamlar de sex om kungen och kungahuset och några kronor per man där den största delen går att förvalta Slottsstaten. Gud bevare oss väl om dessa pajaser som skall föreställa de sex partiledarna skall löjla sig mera på scenerna. Vi behöver nu vuxna mogna människor som kan och vet något och gör det de ska representera svenskarna och deras land Sverige.

  Ny rutt för de "nyanlända" genom Bosnien. Från olika källor uppges att 120 000 är på väg. Av de "sex partiledarnas" resonemang och oro över vår statschefs apanage förstår jag att invasionen inte kommer att kosta oss skattebetalare mer än sex kr per man.

  Kungen är vår statschef och rikets förnämsta symbol. Andra symboler är flaggan, riksregalierna, flaggdagar och andra traditioner, utmärkelser till oss svenskar, nationalsången m m .

  M v hälsning Angela

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6955527

   Ny rutt. Den andra länken får ni leta efter själva där SÄPO medger att de tappat kontrollen.

   Radera
  2. Edward Ulfertz2018-05-18 10:22

   Kan man inte betrakta kungafamiljen som ett konstverk?

   Miljonsatsning på Västlänken – Levande person ska vara konstverk på livstid

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/konsten-bestamd-for-vastlanken-ormskelett-och-evigt-anstalld-blev-vinnarna

   Radera
 5. Nästa gång Annie Lööf eller någon annan ad sex säger något om SD:s sympatisörer kommer jag inte att kunna hålla mig för skratt. Sanningen är den att Jimme kastar ut och Annie tar emot. Några andra får hon väl inte till sitt av globalistegoister kapade parti om hon inte ställer sig med en håv och fångar upp alla från ISIS som är på väg genom Bosnien.

  Här kommer länken

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6955194

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här föll en del bokstäver bort "av de sex".

   Tillägg stackars arma SÄPO!

   Radera
 6. Lyssnar på Ring P1. En klok man ringer in och tar upp ämnet. Programledaren tror att "ett modernt land utvecklas". Modent innebär bara att det är det senaste påhittet. Om det är bra eller dåligt säger det inget om. Utveckling och modernitet har inget med varandra att göra. Om man tror på sådana villfarelser är det inte konstigt om världen går snett. Och vad är utveckling? Det beror väl på vad man utvecklar? Samma sak som med modernitet. Inget av det symboliserar kvalitet. Det är kvalitet vi skall eftersträva och då kan det i vissa fall vara bättre att behålla det omoderna för att få det bästa. Och att utveckling kan i längden bli fördärv och avveckling.

  SvaraRadera
 7. Ytterligare ett exempel på varför TJÄNSTEMANNAANSVARET SNARAST MÅSTE ÅTERINFÖRAS!

  Den (de) hjärndöda PK-politrukerna på Tidaholms kommun som tog initiativ till / beslutade att anlita den storkäftade och Svenskföraktande terrorist-finansiären, tillika skattebrottslingen, ska naturligtvis personligen stå för fiolerna.

  Viktigt att reda ut vilka anstiftarna är, för placering i stupstock på torget i Tidaholm.
  Doppade i tjära och fjäder, skall sedan detta PK-patrask för evigt, som statyer täckta i duvträck, symbolisera makthavares dåliga omdöme, förskingring av skattemedel, bottenlöst Svenskförakt och svek!

  "Lär dom sig aldrig???"

  SvaraRadera