onsdag 23 maj 2018

S har försökt stoppa SD i fyra gånger 365 dagar och biter surt i gräset.EXPRESSEN: "Löfvens deadline för en krisplan som stoppar SD.

Socialdemokraterna rasar nu i snabb takt i opinionen – samtidigt som Sverigedemokraterna växer. Partistyrelsen har gett Stefan Löfven en tydlig deadline."


Som om svenska hockeylaget skulle vinna guld i hockey-VM genom att dunka ner, hata sönder och mobba ut USA - jeeeeezzz. Ut med storhetsvansinnet NU.

10 kommentarer:

 1. Varför rösta på någon (kappvändande) kopia med en usel track record i ämnet, när det finns ett original som hållit en rak linje - och gjort det lääänge!

  SvaraRadera
 2. Löfvén kränker en stor del av Sveriges befolkning med sin rasiststämpel.
  Dags att kalla in stassministern till förhör!
  Svensson

  SvaraRadera
 3. Ja det är märkligt vad de kan prata, de politikerna och etablissemanget. Läste lite av Annie Lööfs tal till nationen i dag. Och naturligtvis rycker det i mungiporna. Annie blickar 25 år tillbaka för att hitta ett "lugnt samhälle". Hur gammal var Annie då? 10 år? Men Annie kanske minns mer än en mamma i arbetsför ålder i samma trakter minns av 90-talskrisen med massarbetslöshet och sviktande konsumtion. Och tiden före och efter.

  Kanske Annie skulle göra gott i att sätta sig på skolbänken igen innan hon håller nästa tal? Jag kan inte minnas någon period under efterkrigstiden där inte landet plågats av arbetslöshet med därpå olika slag av arbetsmarknadsåtgärder. AMS var ett välkänt begrepp förr. Nu har man andra ord. Demonstrationer och protester. Redan då Annie, och långt innan du föddes, reagerade politikerna i RD mot de sk snyfthistorierna. Så de är vi ganska trötta på. Och naturligtvis svenskarna som inte fick jobb p g a de "nyanlända" som skulle beredas jobb och massarbetslösheten som orsakades av bl a den nyliberalism Annie är förespråkare av.

  Det skall bli intressant att höra vad Mats Knutsson, Furtenbach och flera s k experter har att säga om Annies egenkonstruerade historia. :)

  Angela

  SvaraRadera
 4. Bäst är att välja bort "Com hit" partiet.

  SvaraRadera
 5. Lena Hjelm-Wallén, som varit utbildnings- och utrikesminister, menar att Socialdemokraterna har problem med att nå ut med sin politik – och:

  – Det är ett tecken på att någonting inte stämmer, men det är svårt att sätta fingret på vad det exakt beror på.
  Ang. Socialdemokraternas kräftgång med vikande opinionssiffror
  Kompetenta människor inom S...
  DGDF

  SvaraRadera
 6. Nu hade jag tid att lyssna på hela "talet"???. Kan man ens kalla det ett tal? Det är obegripligt att vi har sådana ledare som styr vårt land. Radda av obegripligheter som radades på varandra kryddade med en massa av samtidens floskler. Har hon någonsin tänkt en endaste tanke själv. Och dessa skall vi ha som ledare av ett land.

  Det s k "talet" bestod av en massa absurditeter av dagens och gårdagens dagens samhälle , en massa tolkningar som knappast har något med idén om ett samhälle eller ett samhälles historia att göra. Det är inte konstigt att våra ledare inte kan lösa landets problem när hela huvudet och tankegången är ett ett enda virrvarr. För att få ihop virrvarret och kaoset till en berättelse använder hon alla floskler hon kan hitta plus lite minnen från sin skola. Ingen människa kan lösa problem eller få ett grepp om ett problem i detta hjärnkaos.

  Nu vill vi ha ledare som är värt namnet. Och inte okunniga floskelmakare utan mognad och omdöme. Människor som själva lever i ett kaos och inte kan greppa det är inga lämpliga ledare.

  Man vet knappt vad man ska säga. Jag undrar bara hur kan C släppa igenom ett sådant dravel? Det är nästan värre för det innebär att C inte längre har någon vettig ledare.

  Angela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min kaptenskompis på FB hade världens bästa inlägg, Jag delar det, läs det Angela!

   Radera
 7. Nu har jag hört Mats Knutssons tolkning. Jag säger bara : Lägg av, Mats Knutsson. Dina analyser är pinsamma. Vad är det för anlyser? På sin höjd kan man kalla dem en subjektiv tolkning av en massa skurkars narrativ eller rövarhistorier. Lika pinsamma som partiledarnas agerande, debatter och tal. Ingen är någon talare och debattör. Den siste som kan kallas debattör i Sverige var Göran Persson. Och några skickliga och kunniga analytiker är det tunnsått med som har någon integritet. Den tredje statsmakten!? Ja Herre Gud. Det är väl mest en sufflé som fallit ihop.

  Jag blir så trött på allt okunnigt svammel som brusar fram överallt. Och denna skit skall vi göra våra val och upprätthålla en demokrati. Någon politik finns inte. Politik fungerar inte på det sättet. Det var längesedan de rikaste skurkarna tog kommandot och gjorde om våra länder till sina företag där vi jobbar ihjäl oss för att fylla deras "lommor" och är glada för veckopengen och för att vi i alla fall inte sitter fjättrade i galärerna.

  Nu ändrar vi på det i valet och låter Sverige gå före som ett föredöme för övriga världen och tar tillbaka vårt land igen. Och det skall alla andra folk också göra. Ta tillbaka era länder. Och låt er inte kuvas och kuschas längre av dessa skurkar.

  Nu har jag skrivit i debatterna sedan 2006 för att få till stånd en ändring. Nu måste folk komma till skott och slänga ut banditerna.

  Angela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra! Mats Knutsson bekräftar min analys om att Sverige består av fullständiga blådårar, våldsbarbarer och drygt 20 % människor med sunda vätskor.

   Radera
 8. Kan inte någon sätta fräs på den där hängmattan!

  SvaraRadera