onsdag 2 maj 2018

När Ulf Kristersson berättar om sin valårsbudget.


4 kommentarer:

 1. Kan även vara EU-parlamentets stora årsfest. Blodsven

  SvaraRadera
 2. Maktgalningen ulf kristersson (”fri invandring”, MUF 1996) var socialförsäkringsminister i socialförsäkringsutskottet under Reinfeldts tid och gav order till försäkringskassan att utförsäkra sjuka människor mot provision.

  Som socialborgarråd i fjollträsk (Sthlm) har ulf kristersson en synnerligen tung ryggsäck att kånka på:
  Svart städhjälp 2007,
  Kina-resorna för 128 000 var 3:e månad,
  Boende”bluffen”, bedrägeriet mot de mest utsatta Svenskarna, som vi ALDRIG SKA GLÖMMA:

  ”2008 hamnade Ulf Kristersson i blåsväder då det uppdagades att han bodde i en lägenhet som var avsedd främst för utsatta och hemlösa kvinnor. Dåvarande socialborgarrådet Kristersson fick, via kontakter (högsta ledningen för Ersta diakonisällskap), en stor hyreslägenhet i en fastighet på Södermalm som ägdes av just Ersta diakonisällskap.
  Samtidigt tecknad staden vårdavtal med Ersta för flera miljoner!
  [Menlöse] statsåklagaren Nils-Eric Schultz valde att inleda en förundersökning om misstänkt mutbrott och bestickning, eftersom Ersta diakonisällskap hade en nyckelroll i stadens socialpolitik, som Kristoffersson var ytterst ansvarig för.
  Förundersökningen lades dock ner några månader senare.”
  [Allt annat vore högst ologiskt i absurdistan, där samvetslösa politruker innehar ständig immunitet].

  Ulf, HUR KÄNNS DET ATT HA LAGT BESLAG PÅ LÄGENHET SOM VAR MENAD FÖR SVÅRT SJUKA OCH HEMLÖSA KVINNOR???

  När Kristersson blev minister 2010 kom det fram att han och hans fru under många år haft ytterligare en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Den lägenheten fick de via kontakter genom fastighetsbolaget Einar Mattsson. Vd:n (stefan ränk) i detta fastighetsbolag är god vän med familjen Kristersson. Frågan var extra känslig då Stockholms stad under 2008, när Kristersson var socialborgarråd, sålt 1.200 hyreslägenheter till just fastighetsbolaget Einar Mattsson för vrakpriset 6600 sek/kvm. Andra hyresgäster vräks om de bor på en annan adress, men inte paret kristersson!
  Ulf Kristersson har också erkänt att han köpte svart städhjälp 2001.”

  OM det inte finns någon icke korrumperad moderat inom landets gränser som kan ta över och lyfta partiet, är det väl lika bra att lägga ned det superkorrumperade, Svenskfientliga ”nya arbetarepartiet”?

  Är det återigen dags för moderaternas luttrade väljare att turbulent kastas mellan hopp och förtvivlan, och ”öppna sina hjärtan” för sekteristiska bedragare som, i smyg, tillbeder reinfeldts ruttnande skelett i garderoben?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett lysande inlägg av en initierar icke moderat läsare av Carinas sider (felstavat). Bra att ha som argument i valfläskets tider.
   Mässkalle

   Radera
  2. Detta suveräna inlägg borde spridas i sociala medier då röstboskapets minne är begränsat. Huvudpersonen i berättelsen bör påminnas om att internet aldrig glömmer!

   Radera