onsdag 2 maj 2018

Idag kommer expresen ynkligt krypande och skriver äntligen om samma sanningar som Avpixlat skrev 2011.

Mainstreammedia har inte lyssnat på folket, inte ägnat en sekunds uppmärksamhet åt alla de enorma problem som den odemokratiska mångkulturen trädde över huvudet på oss.

 Istället njöt politikerna och gammal media av att äga agendan och att inneha makten att krossa all den uppriktiga oro som folk kände.

 Rasistanklagelserna, hatet och glåporden har haglat  över all desperat folklig opposition. Den fria debatten har tigits ihäl, men ivrigt har eliten uppmuntarat till hatisk massjakt på hårt prövade fattigpensionärer på nätet, som åtalats för "hets mot folkgrupp". 

Dessutom har expressen, aftonbladet, dn, sydsvenskan, sn, unt, svt, tv4, sr och alla andra grova och vulgära hycklare ständigt fördömt, förnedrat och jagat de enda källorna - alternativ media - som vågat stå upp för folket och ge oss full insyn.

 En helt öppen insyn som visade oss den verklighet vi alla lever i, men som Wolodarski, Hjärne, Mattson, Helin och gänget dundrande helt negligerat som fejk news. Det borde utdömas hårda straff för denna förtryckande Stasiverksamhet mot ett helt folk. 

Istället kommer dom nu krypande med "nyheterna" - som deras läsare vetat i många förlorade år. Om de ljugande ensamkommande barnen, gatuvåldet, skjutningarna, gängkriminaliteten, klanväldena, skamvåldet och inte minst vem som gruppvåldtar, misshandlar, dominerar, hotar och sexualiserar varenda svensk från vaggan till graven. Inte minst flickor, kvinnor och barn är  lätta offer utan att straff utdöms.

 Idag skriver expressen samma sak som Avpixlat skrev 2011. 

Vilket äckligt, krypande politiker- och mediapack.

2 kommentarer:

  1. Raymond Zweigberg2018-05-03 13:24

    Alla känner av de vändande vindarna inför valet! Hycklande media inte minst.

    SvaraRadera
  2. Och PK-media står frågande inför sitt obefintliga förtroendekapital.

    SvaraRadera