onsdag 23 maj 2018

Det är denna ödesfråga årets val bottnar i. Allt annat är sekundärt, det måste 7 partier försöka förstå.

Att Europa går i konkurs och välfärdsstaterna upplöses hjälper inte fattiga i resten av världen. Obegränsad invandring med allt vad det innebär för mottagarländerna är ingen lösning på jordens problem.

De närmsta 20 - 30 åren kommer det att födas 2 miljarder afrikanska barn, är lösningen för deras överlevnad att fly till gratis försörjning långt bort, som nån annan betalar. Hur länge räknar liberalleninisterna med att "nån annan" vill arbeta, betala, och samtidigt sänka sin egen levnadsstandard och trygghet år efter år? Det som omvärlden måste göra är att öka levnadsstandarden där migranterna kommer ifrån. 

Flyende har "rättigheter", men vi som är födda i Europa, har vi inga "rättigheter"? Bara att slita tills vi dör, för att några obotligt naiva som inte kan räkna, vill framstå som "snälla".

 Ansvarliga politiker och folket i Europa måste vägra se kontinenten gå under.

2 kommentarer:

  1. Det har inte drabbat dem än. När det väl drabbar dem så kommer de att undra varför ingen berättade. Den kognitiva förmågan är inte på topp där.

    SvaraRadera
  2. Agendan som politiker och elit anslutit sig till - medvetet eller omedvetet - är inte att hjälpa fattigt folk i andra länder, utan att få Europas välfärdsstater att kollapsa så att globalisterna (som äger media, företag och banker) kan roffa åt sig allt av värde, få total makt och få billig arbetskraft. Deras agenda kräver att Europas folk blir rotlösa, berövas sina nationella identiteter och blandas med främmande kulturer och folkslag. Alla folk i hela världen förlorar - utom den globala eliten.

    SvaraRadera