onsdag 18 april 2018

SVTs egen Krösa-Maja, Carina Bergfeldt, och SVT är mycket upprivna


över att tänder är "en klassfråga i USA - TROTS heltidsjobb har miljontals abetstagare inte råd att laga sina TÄNDER. Och många går med värk - I ÅRATAL", säger agenda-ankaret. 

SVTs Carina Bergfeldt levererar en ny chockhistoria idag (15.30 in i programmet), om hur tandläkare ställer upp ideellt för USAs fattiga och lagar tänder i parti och minut i ett jättegarage, där dom fattiga får vänta i kö sovande i sina bilar.

Meningen är att vi ska bli förskräckta. 

Och jag blir förskräckt.  

För vårt oberoende svenska nyhetsprogram i public-servicekanalen avslöjar igen -  att dom lever på en helt annan lyckoplanet än sina tittare. Dom serverar ännu en dynghistoria om USA, utan att vilja veta hur det ser ut på den egna skitiga bakgården.

Två välbetalda SVTanställda, som troligen varken har tandvärk eller problem att betala för vården, tycks inte ha en aning om att i Sverige tiger och lider hundratusentals människor med låglönejobb och fattigpensionärer, som varken har råd att gå till tandläkaren eller ens har ett gratisgarage att få hjälp hos. 

Viss svensk tandvård är visserligen "gratis", men inte för dom låginkomsttagare och gamla som betalar för den via skatterna, utan endast för dom ickesvenskar som aldrig bidragit med en krona.

Igår skrockade Carina Bergfeldt för svenska tittare om att i USA får man - ve och fasa - betala för sjukvård. Inte som i Sverige där allt är "gratis".
- Vilket eländes kapitalistsamhälle Trump har ställt till. 

Agera NU: Sätt Carina Bergfeldt i karantänen med Täppas och Pascalidou, sätt förresten hela verklighetsfrånvända SVT i karantänen - för evigt. 

Det är ovärdigt att försöka förföra oss med hjärntvätt, ömsom tillrättalagda sagor eller spökhistorier, kväll efter kväll.

12 kommentarer:

 1. Jag måste erkänna att när hon är på TV så byter jag kanal. Jag står inte ut att lyssna på hennes dravel, hennes propaganda upphöjt i kubik.

  SvaraRadera
 2. Carina Bergfeldt saknar förnuft och beter sig som en hjärntvättad fanatiker.
  Men hon är ju utsänd av tomtarna på SVT.
  9 sept

  SvaraRadera
 3. Hon är ingen journalist. Hon är en propagandist.

  Hennes framträdande i samband med det amerikanska presidentvalet var något av det mest pinsamma SVT publicerat och det säger inte lite som ni vet.

  SvaraRadera
 4. "Agera NU: Sätt Carina Bergfeldt i karantänen med Täppas och Pascalidou, sätt förresten hela verklighetsfrånvända SVT i karantänen - för evigt."

  Håller helt med. Nu skall alla tvingas att betala för skiten också.

  SvaraRadera
 5. kloka damen2018-04-19 09:44

  Reagerade för vi har problem också i Sverige. Folk har inte råd alla gånger att besöka tandläkaren.
  Nu kastas det all möjlig skit på USA för att svärta ner. Trump är svenska politikers hatobjekt. Ungern som värnar sitt land måste också slevas dynga på. Senaste statsministrarna rår för att det ser ut som det gör i Sverige.Hut kommer att gå hem även hos dem.

  SvaraRadera
 6. Ja här kan man verkligen tala om skilda världar. Vilken värld Carina Bergfeldt lever i framgår med all tydlighet, inte i verkligheten i varje fall. SVT borde sätta henna i karantän och gå på en verklighets uppdatering. SVT,s nyhetsrapportering är en såpa som "Skilda världar". Bojkottar det mesta...men ändå ska vi betala för Fakenews.
  DGDF

  SvaraRadera
 7. Med tanke på hur hon ser ut på bilden så gissar jag att hon tränat framför spegeln för att se riktigt ledsen ut.

  SvaraRadera
 8. Enligt Nyheter Idag, har Carina Bergfeldt lajkat och grattat Ali Esbati till plats i vänsterpartiets partistyrelse. Jörgen i Malmö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den enda sanna läran för propagandister med kommunistplaner.

   Radera
 9. Nu betyder Carina Bergfeldt förfärligt lite - i alla sammanhang. Hennes ständiga påhopp på Trump är patetiska. Hennes andra stories från US of A. likaså. Betänk att hon kostar SVT och i förlängningen ca. 3-4 miljoner av våra ''licenspengar'' och får hon tandvärk så betalar säkert SVT detta också ... Detta är ett makabert skådespel vi tvingas bevittna. Alla rika i landet har redan en fot på utsidan (USA, England, Schweiz, Portugal, Malta m.fl.) och bryr sig inte om tandvårdskrisen härhemma...

  SvaraRadera
 10. Tyvärr jobbar inte Carina B gratis, hon försörjs av skattemedel.

  SvaraRadera