torsdag 19 april 2018

Generationen som tänker ta över Sverige och resten av världen i saradaniusknytblusar eller fittmössor. Med eller utan handhjärtan.Skämskudde räcker inte, ge mig ett skämsdubbeltäcke eller ännu hellre alla skämskuddar i hela världen.


Hur blev Sverige -  det genuina landet lagom med jord under naglarna och båda fötterna på jorden - ett låtsasrike för oduglingar och obildade posörer, eller "influencers" som dom föredrar att kalla sig. 

Hur kommer det sig att det räcker att vara utan snopp, med större trut än Zlatan, ett tangentbord, nåt att klä ut sig i, och en mikrofon för att ge maximal svensk medieexponering. Och tyckelityckarföreträde.

Det står skrivet i pannan på dem "Vi har gått i Pisaskolan, skit i bildning och utbildning - det är själva orden som är makt. Den med mest vänstergenus-svada vinner!" 

Och med dessa krokodilgråterskor och genusfjollor går världen under. 

Allt medan vanliga svenska kvinnor gruppvåldtas nånstans just nu, utan att nån i hela helvetessamhället bryr sig.

7 kommentarer:

 1. Landets styrande (de bredkäftade grodorna) påminner starkt om det ledande skiktet i filmerna om Hungergames.

  (Jag provade att underteckna hela mitt riktiga namn men det blev bara ett R)

  SvaraRadera
 2. Knytblusen är en överklassymbol som kommunisterna nu tagit till sig!
  Ha,ha,ha,ha..................
  De´ kände dessa röda tomtar inte till!!!!!!!!
  OOOOOOOOOOOOOP

  SvaraRadera
 3. Jamen om man gör ett handhjärta så är man god !
  Riktigt god !

  Jag frågar mig också hur Sverige har blivit så !
  Vad har hänt ?

  Tjalle

  SvaraRadera
 4. Varför skriver du inte på Facebook eller Twitter, större spridning och vi kan dela dina inlägg? Underbara inlägg tycker jag, men större plattform skulle inte skada.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina ord och omtanken! jag är lite Ferdinand, gillar och sitta på en klippa i havet och njuta av sjöfågelns skri. Men jag har ett enormt rättspatos och skulle kvävas inombord om jag inte fick skriva av mig. Och jag gläds jublande mycket av era kommentarer. Men det hindrar inte er som vill delar mina blogginlägg på era FB-sidor, det är fritt fram att länka hit!

   Radera
 5. Kan inte hålla mig för skratt när jag ser bilden på kvinnan med ett fågelbo på skallen. Knytblus tja, har aldrig gillat. Strypkänsla.

  SvaraRadera
 6. Lite OT men lite om en feminsist;
  Feministpastorn: "Böneutrop inte skadligt"
  På Instagram pratar hon sex, abort och onani med sina 15 000 följare – men också rasism, böneutrop och religionsfrihet. Esther Kazen, feminist och kristen pastor med judiska rötter, provoceras av att kyrkan används som politiskt slagträ.
  - Pastorskan borde blivit sexolog. Böneutrop skadar ickemuslimer precis som onani inte är skadligt.

  Bakom SvD betalvägg något som är skadligt för det fria ordet. #frittord

  SvaraRadera