torsdag 26 april 2018

Özz, Özz, Özz.......

Vi såg alla igårkväll hur du-  efter att ha fegat ur och backat hem i två månader -äntligen vågade dig ängsligt skakande in i ringen. 

Du, en ybergrandios rookie och lika uppeldad som en terrier i löptider, mot en flerfaldig världsmästare och svensk ikon. Det var ju inte exakt upplagt för ett drama. Så Janne Josefsson kunde lugnt sitta kvar i ringhörnan och se dig slå dig själv trött och gå på egen-knock. 

Nån spänning blev det inte, bara skämmigt, när Janne Josefsson krossade dig med 186-0 utan att lyfta ett finger. 

Fast på din FB-sida fethyllas du idag. Men om jag var du skulle jag akta mig för nedanstående personer, dom är lättköpta ja-sägare, dom kommer att stå i ringhörnan och säga att du vann, medan du bärs ut på bår, krossad för evigt. Dom bryr sig nada om fakta och heder och kommer bara att vara där ett litet tag till. Because nobody knows you when you are down and out. 

Ifrån Özz Nujens fanclub på hans FB-sida:

Kurd 1: - "Janne får sig en ordentlig omgång. Så underbart Özz Nujen. Alltid gillat UG men nu ser man hur det sköts bakom kamerorna och det gör verkligen mig illamående hur man medvetet försöker smutskasta en person."

Kurd 2. -" Zor bash, dast xosh, Özz. Finns så mycket att säga om hans kassa journalistik, men att inleda hela intervjun med att försöka få dig ur balans genom att ”förolämpa din manlighet”. Vilken fjant."


Kurd 3. - "Bijî Özz!❤️👌🏼🌟"

Kurd 4. - "Hediye Güzel Så slipad du är! Skandaljournalistikens kung JJ har mött sin överman! Han o SVT borde skämmas. Klokt av dig att dokumentera hela intervjun. Jag delar o uppmanar andra att göra det!"Förvriden s.k svenne 5.  - "Oj! Jävlar vilken självbehärskning du hade👍 Klipp ner materialet till din favör och släpp en ”Özz vs. Janne.J”.
Hälsningar från Hökarängen 👋"
Förvriden s.k svennehora 6. - "Bra agerat Özz , blir bara ledsen över att vissa självupptagna personer undergräver journalistikens viktiga uppdrag i vårt öppna samhälle, genom att misstänkliggöra kända personer på ett ojust sätt💕"

8 kommentarer:

 1. Özz N gör mig väldigt illamående. Hans sanslöst bedrövliga insats får mig ännu mer nyfiken på det samröre som familjen Nujen haft med mördaren Akilov. Nujen hoppas jag slippa och inte minst höra nån mer gång i SVT, men det troliga är att han får ännu mer jobb på SVT.

  SvaraRadera
 2. Özz han blev en parodi på sig själv och hela tiden tror jag ett mantra upprepades i huvudet på Özz - jag har inte varit inblandad. Om och om igen. Han blev verkligen till en platt fisk då Josefsson plattade till homom. Patetiskt alltså!

  SvaraRadera
 3. Ösch N, vilken skrattretande knallkork. Det kom inget vettigt ur honom. Han är ett skämt utan humor.

  SvaraRadera
 4. Jannes reportage hade en del poänger, men lite för mycket var tillrättalagt. Naturligtvis hittar han en muslimsk (?) taxichaffis som säger det svenskarna vill höra! Naturligtvis fattar inte hans tidigare arbetsgivare att den "tolerante" Akilov bara praktiserade taqiyya! Naturligtvis sväljer Janne fullständigt okritiskt det hans anonyma vittnen kläcker ur sig! Värst av allt var dock "polisen" som utan att rodna erkänner att såna här ärenden skiter vi fullständigt i!

  SvaraRadera
 5. Det kommer väl att plockas fram åtskilligt snusk,som sopats under familjen Nujens matta.
  Vad som döljer sig där kommer snart fram i dagsljuset.
  Vi väntar och blir inte överraskade ...........

  SvaraRadera
 6. Jannes reportage visade med all tydlighet hur lätt det har varit att ta sig in i Sverige, och när man väl kommit in så är det omöjligt att visa ut dom. Alla myndigheter, i synnerhet migrationsverket är infiltrerat av aktivister. Dessa aktivister ser till att påskynda islamiseringen av Sverige, att medverka till att ett muslimskt kalifat upprättas. En oerhörd provokativ politik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att införa tjänsteman ansvar och även politiker ansvar skulle kunna stoppa nedmonteringen av Sverige. Men ingen av de sju partierna vill detta möjligen SD och AfS. Även om SD skulle få över 50% i valet skulle dessa aktivister motarbeta dom.
   DGDF

   Radera
 7. Äntligen uppskattar jag Özz komik.

  SvaraRadera