fredag 27 april 2018

Akta er för gubben Fridolin!

Tänk er att ett gäng sjuka dead-evils har tagit över hela er släkt. 

Ondaste tortyrgänget har låst in er alla, inklusive små barn, i en underjordisk grotta. Ingen mat, ingen vård, ingen medicin och ingen vätska, emellanåt släpper dom in människofientliga dårar som spränger somliga av er till likdelar, gruppvåldtar era barn, tar ifrån er alla era pengar, pissar på era äldsta och spottar på allt ni är, sen stryper dom sakta syret. Om någon av er försiktigt protesterar eller tar till satirvapnet, kommer landets regenter ledda av Gustaf Fridolin och slår er offentligt med piskrapp och stenar.

Eller så kan man uttrycka sig så här elegant

2 kommentarer:

 1. Stasis chef generalöverste Erich Mielke införde ideologisk diversion för att skapa polarisering. Stasi pratade också om hat och hot. Nutidens svenska Stasi använder sig av samma metoder, nu också ett nytt begrepp, god ton. Allt för att den som är kritisk mot invandringspolitiken ska utpekas som hatisk, främlingsfientlig, populistisk, högerextremistisk, nazistisk med mera. Sen kan man ju undra varför svenska politiker och svensk media vill ha ett islamistiskt Sverige. Fridolin har ju Kaplan som idol, då kan man ju inte förvänta sig mer.

  SvaraRadera
 2. Runar Sögaard menar att det enbart är några få, enstaka individer som uttrycker sig olämpligt, men att 99,9 procent av befolkningen helt enkelt fått nog av politikernas svek och inkompetens. Och han har tröttnat på Gustav Fridolins retorik.

  ”Sluta försöka spänna dina fjädrar. Ty fjädrarna är borta, Fridolin. Du är avslöjad. Och kvar är bara en tragisk ungtupp, plockad på alla sina fjädrar och som inte ens är kapabel att gala som en riktig tupp. Bara ett pinsamt kluckande hörs numera. Som inte ens media kan brösta upp längre.”
  https://nyheteridag.se/runars-attack-pa-fridolin-nu-har-han-mage-att-klucka-ur-sig-att-han-ar-forbannad/
  Runar Sörgards inlägg på NyheterIdag...
  DGDF

  SvaraRadera