onsdag 25 april 2018

Mitt-i-prick!


3 kommentarer:

 1. Jag skrev ett brev till Centerpartiet. I ett ordrikt svar ( bara snömos och ordbajseri)skrev dom bl.a."regeringen har försatt tusentals unga i ett mycket utsatt position". Låter som att det är regeringen dom s.k. ensamkommande flyr ifrån. Dessutom får regeringens invandringspolitik väldigt stora konsekvenser för oss svenskar, men det verkar dom inte bry sig om, trots att det är vi som försörjer politikerna, och det är vi som står för invandringens kostnader.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regeringen har försatt hela svenska folket i en mycket utsatt position.

   Radera
 2. Kopierat: "Annie Lööfs partikamrat, kommunalrådet Stefan Hanna från Uppsala, säger att han sätter sin kommuns intressen främst.

  – Trycket på kommunerna kommer öka. Fler kommer komma. Rikspolitiken måste nu ta ett fullt ekonomiskt ansvar. Mitt fokus är Uppsala och det bästa för Uppsala, säger han till SVT."
  Stefans (Den gode från Uppsala) kommentar är rätt. Borde inte Stefan (Den onde) och Annie fokusera och prioritera de som bor i Sverige och de som har reela skyddsbehov. Citerar förslag på lämplig sysselsättning för ensamkommande barn och/eller vuxna män:
  " -Hade det inte varit billigare att anställa dem som hjälparbetare med ett års kontrakt och sända dem tillbaks till Afgahnistan. Hjälpen behövs där. Pengarna tas från SIDA, som inte får större budget."
  Mässkalle

  SvaraRadera