tisdag 24 april 2018

Jan Helin gjorde sin partsinlaga pinsamt övertydlig,

genom att upprepa den minst tio gånger. 

SVTs Jan Helin hävdar i kvällens Aktuellt att SVT, trots sjunkande förtroende från tittarna, är objektiva och opartiska, att dom inte vinklar och heller inte förskönar eller idiotförklarar. Debatten inramades av vinklade bilder från storstadslivet, där unga vackra PISAmänniskor uppfostrade av SVT, glatt och troskyldigt bekände sitt stora förtroende för public service. 

Medan en ful, insatt och arg sate, fd SD numera AFS, dömde ut SVT som en V/MP-influerad och politiserad uppfostringsanstalt. 

Det är inget nytt för Jan Helin, ty i Helins skyggslappsförsedda värld, medgav han mellan raderna, är alla som inte litar på SVTs vinklade förljugenhet sverigedemokrater, eller såna skitar som står till höger. Inget för SVT att bry sig om således. 

Men "public-service skatt", ska SD-väljarna lik förbaskat betala.
Jan Helin är en däst, tragisk och köpt person. Det finns inte en ödmjuk undran om vad SVT kan göra för att återvinna och öka allmänhetens förtroende. 
Likt en dåre hävdar han istället att det inte är nåt fel på SVT, bara på vissa av tittarna.

5 kommentarer:

  1. Naturligtvis är det SD-s fel. Trots att SD inte har nån journalist på SVT/RADIO eller tidningar. Där är det ju Miljöpartiet som är bäst representerade. Är det inte Trumps fel så är det SD-s fel. Märkligt att SD har sånt inflytande trots att dom inte har några. journalister som jobbar på SVT. Jan Helin är nästan i Lars Lindströms klass.

    SvaraRadera
  2. kloka damen2018-04-25 07:36

    Om Helin tycker jag inte. Allt är i grund och botten Helins fel.Håller med dig Jawelin samma urkassa klass som Lars Lindström.

    SvaraRadera
  3. PK-patrasket har kommit så långt i sina islamiseringssträvanden att de inte längre anser sig behöva vara diskreta. De kör med full trottel och raka rör ända in i kaklet. Hoppas innerligt att 9/9-18 blir ett stoppdatum hela värdegrundsidiotin.

    SvaraRadera
  4. Helin hatar svenska folket.
    Sitter där han sitter pga sin dumhet.
    Mmmmmm

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera