måndag 12 mars 2018

Sylvi Listhaugs sanningar mot vänsteretablissemanget möts av DDRattacker.

Norges Sylvi Listhaug påstår att Arbeiderpartiet sätter terroristers rättigheter framför landets säkerhet, och det känner vi ju igen här hemifrån. Våra politiker vill ju gärna trycka terrorister mot sitt bröst, ge dem förtur till lägenheter, pengar och dold identitet. 

Visste inte att det var lika illa i Norge, men när jag engagerar mig lite idag i en hatartikel mot Sylvi Listhaug ser jag exakt samma sjuka fenomen här som där.

Jag läser och översätter en kommentar, som visar att norsk TV är lika DDR-styrd som SVT/SR/och TV4. Ett bevis på att agendadirektiven kommer "ovanifrån". Allt är inlärt, inpräntat och inövat av journalistmarionetterna i rutan. Verkligt obehagligt, det dom med berått mod utsätter oss - folket - för.

Norsk kommentar till hatartikeln på NRK: 

- Jag mår illa av NRKs dubbelstandard, vars journalistik formligen dryper av hyckleri. NRK producerar nu diverse artiklar mot Sylvi Listhaug, såväl som en lång rad negativa krönikor, ty godhetseliten i den vänsterliberala och globalistiska propagandakanalen vill rensa bort en invandringskritisk röst. 

NRK har de senaste åren hetsat mot, hånat, och svärtat ner konservativa och nationalorienterade röster å det grövsta. Falska beskyllningar om "högerextremism",  "yttersta högern" "populism" och "rasism" kastas mot varje röst som hotar NRKs vänsteragenda med öppna gränser och dekonstruktion av nationalstaten.

 Negativa konsekvenser av massinvandring från Afrika och Mellanöstern mörkläggs, och NRKs rapportering av krisen 2015 bestod av ren och skär desinformation (när det gäller de flyendes utbildning, betydelsen för norsk arbetsmarknad, etnisk bakgrund, ålders- och könssammansättning, försköningar av stora kulturella skillnader osv). Folk som försökte förklara hur saker och ting egentligen förhöll sig blev karaktärsmördade av NRK.

  

2 kommentarer:

  1. Akilov kommer lindrigt undan, media visar inget hat mot denna mördare. Tacka vet jag koranen, den är full av värme och kärlek, där finns inget hat, inget våld, inget hämdbegär, kvinnorna sätts på piedestal osv osv.

    SvaraRadera
  2. Agendan är exakt densamma i alla länder där den muslimska invasionen pågår. Globalisterna styr och regeringarna kröker syltryggen i hopp om att så småningom få den utlovade belöningen. Det tragiska är att allt normalt folk, dvs vi som är vakna, får lida dubbelt.

    SvaraRadera