torsdag 22 mars 2018

Rysansfull svensk sanning.

Milan Bundevic, FB:- Jag ska vara riktigt ärlig och säga att de flesta utanför de informerade (De som gillar att hålla sig uppdaterade och fördjupa sig i olika samhällsfrågor) sociala media-grupperna,dvs. de som delar kattbilder, floskelcitat, eller annat opolitiskt "trams", har inte en aning vad som händer, och de som inte ens har sociala medier är helt borta...de tror att allt är som vanligt, för de får ingen annan information.

De har ingen aning om grundlagsändring, Hanif Bali, MED , censur, identitetsamnesti, ökad brottslighet, skolan eller annan samhällspolitisk information som vi diskuterar här.

Bara som ett exempel:Läser man DN så är tydligen den viktigaste frågan....wait for it....wait for it........sommartidens vara eller icke vara...Ska vi då verkligen vara förvånade över okunskapen och dumheten i samhället i allmänhet?

3 kommentarer:

 1. kloka damen2018-03-22 12:25

  Tyvärr är flertalet av folk jag känner helt ovetande och alternativa media har dom aldrig hört talas om.
  Farmen,mello, m.m. är det viktigaste i livet. Gnäller dock på låga pensioner. Brukar påminna rödingarna att man får det man röstat på.

  SvaraRadera
 2. Har tack o lov en hel del förnuftigt folk i min närhet inkl på jobbet. Samtidigt pratar vi öppet bara när "vissa" inte är på plats för att undvika känslosåskaskadspyor som bara slukar syre.
  De får bara fortsätta göra det jobb som de ändå är anställda för och gör bra = ett jobb som styrs av givna regler.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt för dig! En bra bild, så ser Sverige ut idag, helt polariserat.

   Radera