onsdag 21 mars 2018

Om man tittar på svensk TV, läser svenska gammeltidningar, och lyssnar på svensk radio,

så tror man att alla vita svenska män är våld- täkts-benägna, hedersskadade, ensamma, känslomässigt störda och stympade stackare, som inte kan uttrycka sina känslor och som  - dessvärre - inte har en enda vän. Det är skillnad på de invandrade, de har många och väldigt nära och-  bara - manliga vänner som dom dricker kaffe och the med varje dag i centrumet.

Ni fattar ju.

Man tror också att afroamerikaner mår asdåligt av att bo i USA (hela väst)just nu, eftersom de alla är utsatta för RASISMEN. Det blir ju förstås bara värre - (Trump...), så därför massflyr svarta amerikaner från USA  - till Afrika. Och där hittar dom Lyckan, dom förstår varför dom blivit födda, de vandrar runt på persikofärgade moln i solnedgången och är saliga av att vara i majoritet, av att se ut som, och vara, som alla andra. Medan vita barn från tidig ålder kollektivt måste lära sig att känna livslång skam och skuld över sin hudfärg.

Ni fattar ju.

Så tror man också att alla nyinvandrade gruppvåldtäktsmän, brännare, onanerare, automatvapenskjutare på krogar, ISterrorister, islamister, äldre- och barnrånare och råa masskriminella i själva verket är Offer, och väldigt synd om eftersom de inte kunde hjälpa vad dom gjorde. Fast Peter Madsen- han är inget sablars offer - häng den perversa jävelen högt. 

Ni fattar ju.

5 kommentarer:

 1. Stina Oskarsson hoppas nog att Madsen efter att ha suttit av sitt straff ska få jobb i en butik. Och att han där ska vara artig mot kunderna, och att kunderna ska le tillbaka. Jag har bytt ut Akilov mot Madsen. Jag minns inte att hon skrivit samma sak om Breivik. Det är vidrigt att Stina O skriver så om Akilov, speciellt nu då offren (riktiga offer) berättar om hur Akilov skadade dom. Just när rättegången pågår skriver hon närapå en hyllningskrönika om den muslimske mördaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det, om något, är riktigt överjävligt. Orden räcker inte till.

   Radera
 2. Denna Stina Oscarson som Jawelin skriver om verkar ha en helvetisk fantasi.
  Akilov stå i kassan på Coop när han avtjänat sitt straff.
  Ha,ha,ha....
  Oscarson kanske rent utav kan tänka sig att ikläda sig ett bombbälte och följe med Akilov dit han vill?
  Hooppssan

  SvaraRadera
 3. Det räcker gott att se en bild på denna Stina O, för att begripa hur illa det är ställt. Blodsven

  SvaraRadera
 4. Finns gott om tokiga svenskar med bisarra tankar.

  SvaraRadera