lördag 10 mars 2018

Nykriminaliteten är så chockerande rå, brutal och fullkomligt okänslig för andra människors lidande.


I går eftermiddag fick en 8-årig pojke i Danmark sig en allvarlig chock, då två unga på moped körde förbi honom och helt oprovocerat sparkade honom av cykeln så hårt så han flög i backen. Polisen kallar det oacceptabelt, pojken är mycket chockad och detsamma gäller föräldrarna, det var inte något han förväntade sig skulle kunna hända när han lugnt och stilla kom cyklande. 

Moppeföraren var en ung kvinna, medan en man satt bakpå, det var den unge mannen som sparkade ner pojken.

 Polisen söker nu vittnen, med signalementet: Båda beskrivs som 15 - 16 år, mannen har ljus hy, iförd svart jacka, blå jeans och träningsskor. Kvinnan, svart hår. Utländskt utseende, iförd svart dunjacka med röd huva och joggingbyxor.  

Bra där, måtte bestarna hittas och straffas hårt.

Undrar om statsminister Löfvén, och t.ex svenska kyrkan, har räknat på hur "den ärvda" mångkulturkriminaliteten, grova våldsamheten, det obegripliga hatet och empatilösheten påverkar ett fredligt folk som tror på människans godhet och medmänskliga kärlek, men åker på ondskan varje dag. Från så unga år. 

Lejoninnan i mig vaknar, dessa två och andra skulle jag lätt hudflänga.

2 kommentarer:

  1. Nu är det visserligen något bättre ställt i Danmark än i Sverige men spontant tänker jag; Ett intellekt hämmat av hundratals generationer av kusingiften kombinerad med en hype inducerad genom indoktrinering från barnsben om den egna gruppens [förmenta] överlägsenhet.

    SvaraRadera
  2. Dags att låsa in barnen i alla modeller!
    Hooppssan

    SvaraRadera