tisdag 20 mars 2018

"Naiva" politiker som inte gör sitt jobb är fullkomligt livsfarliga för folket och landet.

-"Surge in Muslims being jailed for drug offences."


- ‘Den alarmerande ökningen av muslimer i de brittiska fängelserna är ett tecken på ett helt knäckt rättssystem, och ett gängproblem som med blixtens hastighet bara blir värre och värre.’

Moskéerna och de äldre generationerna inom de islamska klanerna vet inte hur de ska stoppa unga människor från drogkriminalitet, och på regeringsnivå finns ingen riktig förståelse för allvaret i problemet. 

En imam i södra London:- "Det finns socioekonomiska faktorer här som måste åtgärdas, frustrationen som leder till kriminalitet  måste analyseras i detalj för att förbättra situationen." 

Socio-ekonomiska faktorer som bara drabbar en enda speciell religiös grupp i våra samhällen, hmmmmm, det kräver garanterat mycket forskning och analyser. 

The Independent får akta sig för den svenska näthatsgranskaren för den rubriken, i Sverige åtalas och hotas man av fängelse för dylika påståenden. 

PS Jag tackar er att ni alltid sköter kommentarerna lika snyggt.

3 kommentarer:

 1. Inte behövs det något tack för snygga kommentarer.
  Vi fattar att bloggen är övervakad av svenska Stasi!
  Svensson

  SvaraRadera
 2. kloka damen2018-03-21 09:21

  Fängelserna i Sverige är väl redan överfulla också. Allehanda brott. Mord, våldtäkter och tjuvar i överflöd. Svenska Stasi kan inte ändra folks tyckanden eftersom de flesta av oss lever i ett land i fritt fall.

  SvaraRadera