lördag 24 mars 2018

Jonna Sima verkar tycka att fler höginkomsttagare bör få cancer, för rättvisans skull.



Jag läser endast med motvärn den neurotiskt depraverade Jonna Sima i aftonbladet, som idag på nåt vis lyckas kombinera sin inre kräkgröna avund mot kreativa och rika entreprenörer, - som inte bara skapat arbetstillfällen och välstånd för andra - utan också lyckats berika sig själva. I Jonna Simas enkelspåriga värld går det inte att vara glad, lycklig och fira, och samtidigt känna stor empati med sjuka människor som lider och har det svårt. 

Jonna Sima kombinerar höginkomstföraktet med att döma ut den fasansfulla cancern som så försåtligt favoriserar dessa svenska rika. Cancern är dum och orättvis, ty lågutbildade löper högre risk att dö av sin cancer i jämförelse med högutbildade. Detta är dessvärre ett obetingat faktum, och fan ta det. Ingen borde drabbas av cancer och speciellt inte i socialdemokraternas Sverige 2018, där patienterna dör som flugor i vårdkön. All skattefinansierad välfärd går numera, som vi vet, istället till massinvandrade med eller utan ID.  

Ingen - oavsett inkomst -  ska drabbas av den ondskefulla sjukdomen. ingen, oavsett vem. Höj forskningsanslagen och hitta bot nu!

Men Jonna Sima kryper ännu lägre ner bland maskarna i jorden, hon tycker att vi alla sönderskattade svenskar ska betala ännu mer, fler
och högre skatter, för att cancern ska bli rättvis. Höjda skatter, högre skatter!

Exakt samma tanke som de sanna förebilderna och högskattesossarna Göran Person, Björn Rosengren och Jan Emanuel Johansson hade. 

9 kommentarer:

  1. Henne är det nog ingen som står ut med. Inte ens hon själv, vilket ju är hennes största problem, som hon försöker dölja så mycket hon bara kan.

    SvaraRadera
  2. Socialistisk likställdhet = Alla ska ha det lika dåligt, inte lika bra...
    (Man kanske blir sån när man bor ihop med en sportjournalist?)

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Fridens Liljor, jag förstår din ilska, men måste ta bort kommentaren för en mening i den. Det är för att skydda oss båda.

    SvaraRadera
  5. Nya objekt för Karmas "välvilja" dyker upp i stort sett dagligen.

    SvaraRadera
  6. När personer kommer med helt vansinniga teser brukar jag försöka hitta anledningen till det. Det kan vara ursprung eller politisk inriktning. När det gäller fröken Sima så slås jag av efternamnets särart. Hennes far är född och uppvuxen i Hälsingland vilket tillsammans med efternamnet kan tyda på finsk härstamning. Här börjar det smålustiga.

    Sima betyder på finska mjöd eller honungsvin. Det är historiska drycker som man gjorde hemma. Man gjorde också svagdricka, kalja på finska, och när man fick drägg i brygden så att den vildjäste och blev grumlig kallas det på finska rappakalja. Fritt översatt kan man säga att fröken Mjöd snackar vildjäsning. ;-)

    SvaraRadera
  7. Tänka sig att vårt tidigare,för sin vetenskap kända land,inom en mängd olika fack som belönats med Nobel-pris.
    Dagens yngre generation är raka motsatsen,och har sina bekymmer kring helt andra världsdelar.
    T.ex. skall absurda MP gå till val med begreppet,
    "förbättra Pekings luft".
    Hur har intelligensförmågan kunnat förändras,så rasant på några korta årtionden ?

    SvaraRadera
  8. Jag citerar från artikeln:
    "Samtidigt som Sveriges rikaste planerat årets glitter- och glamourfest släppte Cancerfonden en rapport om ojämlikheten i cancervården. Den visar att lågutbildade löper betydligt högre risk att dö av sin cancer jämfört med högutbildade i Sverige. De får både sin diagnos senare och sämre medicinsk behandling än personer som har en gymnasieutbildning eller mer."
    Så din titel på denna bloggpost, är inte annat än en klickbait.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som jag skrev om ditt citat, det ÄR ett obetingat faktum, och fan ta det. Det är inte detta faktum mitt blogginlägg handlar om, utan om Jonna Simas förakt mot rika och firande människor som klarat sig bättre. Jag menar att vreden istället ska riktas mot regeringens ojämlika sjukvård, inte mot andra människor som klarat sig från cancern.

      Radera