lördag 24 mars 2018

Ardalan Shekarabi ljuger lika bra som chefen Löfvén.

Att lära ut "Svenska värderingar och normer" måste bli en viktig del av den framtida migrationspolitiken. Det säger civilminister Ardalan Shekarabi idag i  Ekots lördagsintervju.

– "Vi vill inte ha en migrationspolitik som hotar svensk välfärd. Vi är övertygade om att det går att kombinera försvaret av asylrätten och en solidarisk asyl- och flyktingpolitik med försvaret av svensk välfärd", säger han. 

-"Vi vill inte ha"??? 

Nä - inte vi heller!!

Men förtroendet för att ni, som skapat inbördeskrigsstämningen, den råa kriminaliteten, och ständigt tar allt vi äger och ger till försörjningen av klansamhällen och ghetton, nu ska börja försvara svensk välfärd är lika stort som om jag hittade på att jag skulle göra det.
Här är förklaringen till socialdemokraternas och Shekarabis plötsliga omvändelse inför dödsstupet, mardrömmen kan mycket väl bli sann. 
Så vad gör man inte, man snor "nazisternas" politik för att rädda det ynka lilla som finns kvar av välfärden sen den plundrats från 1980-talet.  Före valet. 
Shekarabi, you make me sick.

5 kommentarer:

  1. Riksdagen i stort är för "folkutbytet" som FN driver och som svenska politiker följer ordagrant.
    Är det här ett påhitt??? Nix inte alls UN(fn) har en agenda som heter "migrant replacement" där Väst ska "räddas" genom massinvandring pga av den falska parollen "en åldrande befolkning"
    Det verkliga motivet är enbart ondska där FNs globalister försöker förstöra homogena länders ekonomi-identitet-etnicitet. FN vill även att SydKorea+Japan tar in ca 30-40% U-landsmänniskor
    av den totala befolkningen. På sikt kommer inte japan vara japan utan ännu enbrunsvart röra av afrikaner/araber osv.
    Bakom allt detta ligger Frankfurtskolans tankesmedja som började i 40-talets Tyskland. Dessa onda individer flydde sedan till amerika då de inte kunde jobba vidare med sina onda planer i Tyskland. Googla och läs om "frankfurtschool" cultur marxism

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kunde inte ha förklarat det bättre själv! Tack!

      Radera
  2. Substantivet "följdfråga" ingår inte i svenska journalisters ordförråd.
    En och annan till åren kommen minns kanske hur det gick till när Kaiser Palme intervjuades?
    Intervjuaren ställde en fråga - Palme svarade på något helt annat.
    Varpå man övergick till nästa fråga.
    Inget är nytt under solen i Sverige.

    SvaraRadera
  3. Vilken gräslig bild på Löfven. Han ser verkligen ELAK ut!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är den där blicken, ögonen, som reinfeldts. Det vore en bra sak för världen att välja bort mytomaner med psychoögon.

      Radera