söndag 4 mars 2018

Den viktigaste politiska händelsen i världen idag. Resultat nån gång efter kl 02 inatt.

 Överallt i unisona MSM kan vi läsa att populismen är ett hot mot det italienska valet och demokratin. Undrar hur då? 

Anledningen till "populism" är det faktum att gammelpartierna har svikit  oss européer och italienarna. Därför hoppas jag att det parti som vinner valet i Italien är ett EU-skeptiskt anti-etablissemangs-parti. Traditionella partier erbjuder bara mer av same shit, medan väljarkåren har haft EU och "mångkulturen" upp till halsen.Så varför ska vi stå ut med mer överstatlighet i det genomkorrupta EU? Vi har gått i sömnen in i EUs välfärdsstrypande våldskalifat, så det är hög tid att vakna nu! 

Det som stör mig är att MSM har gjort allt sitt bästa för att sopa valfavoriterna Movimento 5 Stelle under radarn. Partiet är unikt och beredda att kavla upp ärmarna, för att kämpa mot allt som har blivit helsjukt i Italien, med en styrka som aldrig skådats. Dessutom tar dom direktdemokrati till en plats där den aldrig tillåtits vara, om detta borde media tvingas berätta. Direktdemokrati kan vara en stort genombrott mot korruptionen, för frihet och demokrati. Jag begriper inte varför ingen är villig att bry sig och skriva om detta. 

Inget parti ser ut att få 40% av rösterna, och egen majoritet.

Dessutom, patetiska MSM, lägg ner skitsnacket om att den som är patriot, och avskyr att se sitt hemland förstöras till oigenkännlighet, automatiskt är
populist och extremhöger. 

Dom flesta av oss borde vara tillräckligt mogna och intelligenta för att klara oss utan medias dagliga uppsträckningar och skamvrår.

3 kommentarer:

 1. Inkompetenta politiker och journalister försöker tysta och förtrycka befolkningarna.
  Det är riktigt illa.
  Det har hänt förut,
  historien upprepar sig.
  När massorna fått nog av översittarna,
  slår de tillbaka.
  Det kan bli förödande.
  !!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. "Populism" är när andra fångar upp stämningar i samhället. När de själva lyssnar på en lite men högljudd grupp kallas det lyhördhet. Idealet verkar vara att skita i de egna väljarna. Jag blir skogstokig på vissa oerhört viktiga delar av statsapparaten ska vara "självständiga". Jag avser främst "Riskbanken" och "dumstolarna". I hel... att de ska vara "självständiga", de ska vara under demokratisk kontroll och ansvariga inför folket inte globalisternas vasaller.

  SvaraRadera
 3. Förstår inte varför politiken gått såå snett i Sverige.
  Tystnaden............

  SvaraRadera