söndag 4 mars 2018

En självpåtagen fötryckarmakt försöker indoktrinera och infiltrera FB.

Det finns ett gäng "goda" och "fina" människor på FB, de samlas under olika hashtags. Hashtaggarna benämns med äppelkäcka motton, som vill få oss att tro att dessa människor är ädla beskyddare av den fria tanken och det fria ordet.  

När det i själva verket är så att dessa grupper har skyhögt förhöjda och förblindade egon, deras förträfflighet är "gudomlig", därför behöver dessa facebookare aldrig debattera, vara  nyfikna, det är under deras värdighet att lyssna, förklara och bemöta som vanliga vuxna människor. De tycker att de är så många och så högtstående att det är deras politiska plikt att rensa bort allt "osunt" ur den mångkulturella folkgemenskapen. Steg för steg vill dessa fb-tyranner skilja ut oliktänkande svenskar från övriga

De är ett gäng brutala sannings- och faktaförnekare.

Därför ägnar de sig åt hetsjakt på människor med andra åsikter, man kan likna det vid acckordarbete där belöningen är hela gruppens undergivna och fjäskiga hyllningar: "Heja! Heja", "Du är bara så bra.",  "Underbart!", "Tack från oss alla!" och "Du är så stark!" 

Den som misstänkliggör och massanmäler flest vänsterkritiker på FB vinner till de övrigas råaste flabb.

I deras värld är hån, hat och hets från den egna gruppen, dvs "rätt" sorts lögner och nättrolleri, bara stort och genomsympatiskt och inget som ska anmälas. Vilket vi dessvärre känner igen från andra tider. 


Maria Robsahms foto.


Men Rättvisan har segrat! FB har rätat på ryggen och lärt sig avslöja masspsykotiska bedragare.  Youhouuuuu!

I'm back, baby!
Jag blev avstängd efter massanmälan av Maria Robsahms läsare, vilket de jublar idag över. Jag hoppas trollfabrikens skratt inte fastar i halsen när Facebook idag bad mig om ursäkt: ”A member of our team accidentally removed something you posted on Facebook. This was a mistake, and we sincerely apologize for this error.”
Tack Facebook. Problemet verkar vara nätverk som missbrukar Facebooks funktion att anmäla genuint näthat genom organiserat massanmälan för att stänga av borgerliga skribenter som mig, Ann Heberlein och andra.

aftonbladet om DDR-förföljelsen mot oliktänkande.

1 kommentar:

  1. "Äppelkäcka motton" Me like.

    Jag läste någonstans, jag tror att det var etnologen professor Karl-Olof Arnstberg som förklarade detta ständiga godhetsposerande. Vi har en outtalad norm för godhet i samhället. Individer som känner att de inte når upp till den känner kravet att förbättra sina "poäng". En vanlig metod är att starta något projekt för något litet och väldigt långt borta eller på annat sätt manifestera sitt stöd för något som ligger utanför det närmast behövande. Kort sagt posera med sin godhet. Det hela beror alltså på att de antagligen inte är särskilt goda människor eller att de är mentalt desorienterade. Frågan är vilket som är värst.

    Vi som är och uppfattar oss som goda människor kan fortsätta att ägna oss åt våra egna svaga och uppmärksamma vansinnet som pågår i delar av vårt samhälle.

    SvaraRadera