onsdag 7 mars 2018

Den hjärntvättade generationen kan bli vår undergång.

En ung kvinna från indoktrineringssamhället känner att hon behöver lära upp oss äldre. Hon pekar med hela näven och bryr sig noll om våra kunskaper, vår lärdom och våra livserfarenheter, hon känner att hon behöver läxa upp oss om andra världskriget, om medmänsklighet, och om hur vi ska lösa våra enorma problem med massinvasion av människor som kommit för att plundra och överutnyttja våra gemensamma system. 

Enna Sofie vet exakt och bäst hur vi ska kunna få bukt med våldet, skjutningarna, kvinnoförtrycket ghettona och klanväldena - empati, sympati och medkänsla! Som om vi inte provat det i flera decennier. 

Kanske om hon kunde lära motparten lite medmänsklighet?? Det är ju bara att få dem att lyssna och förstå, eller.....?

Debattartikel BT:

Enna Sofie Vendelbo Petersen bor på Nørrebro i Köpenhamn och läser antropologi (antropologi är läran om människosläktet och människan som gruppvarelse) på Københavns Universitet. 

Hon tar utgångspunkt i sin upplevda verklighet, som är starkt påverkad av att vara ung, född och uppvuxen i Köpenhamn. Hon vill utifrån sitt perspektiv belysa olika nutida tendenser i vårt samhälle.

22-åriga Enna Sofie: 'Helt ärligt, hr och fru Danmark? Vad är det egentligen ni är rädda för?'

Jag är förbannad  på att så många godhjärtade personer i Danmark låter sig styras av sin fruktan. Rädslan för islamisering av Danmark är inte bara irrationell, men också farlig. Den rädslan, som växer i många danskar dag för dag, är samma slags fruktan, som fick tyskarna till att mörda omkring sex miljoner judar under 2a världskriget. Jag kan bara hoppas på, att vi har blivit klokare än så.

I dessa dagar ser vi en utveckling mot färre och färre rättigheter för en grupp av vår befolkning, som är född här eller har kommit till Danmark för att överleva ondska, förföljelse och krig. Nya lagar och attacker från regeringen, är ett direkt hot mot värden som jämlikhet och frihet.

Är ni rädda för att välfärdsstaten krackelerar, och att det inte ska finnas skattesänkningar till de rikaste? Är ni rädda för att Danmark kommer att ersätta kyrkklockorna med att ni kallas till bön i moskéerna? Eller är ni rädda för de våldsamma grupperingarna och kriminaliteten, som vi dessvärre ser resultatet av vår helt eländiga integration.

Om det är så, vill jag uppmana er att fråga er själva om ni verkligen tror på att en skärpning av rättigheter, särbehandling och frihetsberövanden kommer att leda till bättre integration och större engagemang för att vilja delta i det danska samhället och gemenskapen.Vilket kommer att leda till  –> mindre vilja att deltaga och engagera sig  –> mer kriminalitet, som vi inte vill ha.

Förändring kan vara skrämmande, men förändring är det enda som är konstant. Jag hoppas innerligt, att vi alla behöver arbeta med våra rädslor och ersätta rädslorna med medmänsklighet, förståelse och tillit.  

Empati, sympati och medkänsla med de människor som flyr från krig och kommer till Danmark för att få trygghet och ett gott liv för sig och sina familjet. Lyssna, förstå och lär er, så kan vi en dag bli ett. Medmänsklighet är det enda som kan bevara vår trygghet - och trygghet önskar vi oss alla.


15 kommentarer:

 1. Jag har just läst Ebba Åkerlunds mammas brev om det som hände den sjunde april förra året när Ebba blev mördad av den muslimske terroristen Akilov. Ett oerhört fängslande brev. Hjärtat bristen när jag läser det. Jag hoppas att Enna Sofie också läser det. Eller så kanske hon kan prata förstånd med Akilov. Fast det hjälper ju inte Ebba och dom andra som Akilov kallblodigt mördade, och alla dom andra som han skadade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis rätt skrivet Jawelin ☆

   Radera
  2. En sak som jag kommer ihåg från terrordådet på Drottninggatan var att Ebba Åkerlund först efterlystes av Jeanette Åkerlunds väninna Irena Bonnier. Jaha tänkte jag "What goes around comes around". Är man bästis med de största sverigehatarna så är man.

   Men när jag grävt lite djupare är jag inte säker på att det är så. Men det behöver nödvändigtvis inte betyda att det blev bättre. Jag misstänker att jag hittat väninnan här: https://www.barnebys.se/blogg/artikel/51592/sothebys-och-isbrytaren-lyfter-4-unga-svenska-konstnarer/ tillsammans med Adrienne de Geer och Sofia Gyllenhammar. Fint ska de vara. Jag misstänker att det är samma person här: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1058866/City-millionaire-latest-victim-housing-slump-11m-home-repossessed-banks.html även om namnet är stavat Irene.

   Om jag tolkar det rätt så är det en äkta Bonnier hon [fortfarande] är gift med och inte någon tillhörande en familj som sonika stal namnet då det lät bättre. Irena är skriven i en bostadsrätt på Östermalm som gift men hennes ruinerade f.d. dotcom-miljonär är inte det.

   Sedan kan man fundera på hur det står till på SVT. Man skickar en kriminellt belastad (olaga vapeninnehav) f.d. Expressen-reporter som högst troligt är muslim för att intervjua ett offer för ett islamistiskt terrorattentat.

   Diamant Salihu är född i Kosovo och kom som sjuåring till Sverige 1991. Detta tyder på kosovoalbanskt (muslimskt) ursprung. Tack vare Vet Bästerberg och globalisten Bildt fick han stanna i landet trots Luciabeslutet.

   Radera
 2. Personer med rosa starr brukar inte överleva länge i en verklighet där markkänning är en förutsättning. Den motfråga som man bör ställa till Enna Sofie Vendelbo Petersen är om hon tycker att hr och fru Danmark borde ha bjudit in nazisterna innan de invaderade landet. Den frågan är mer relevant.

  SvaraRadera
 3. När verkligheten hunnit ikapp henne, kanske Danmark bara är ett minne blott.

  SvaraRadera
 4. Jag blir lika förvånad varje gång jag läser dylika stollerier att det verkligen finns "vuxna" människor som på fullaste allvar tror på detta! Och lika förvånad att jag fortfarande blir förvånad. Det borde jag inte bli!

  SvaraRadera
 5. Europas invandringsländer håller på att bli ett träsk och så kommer en till dummerjöns och tror sig veta bäst. Titta på den islamiska historien så ser vi vad som komma skall och det går undan nu. Vilka är det som vill förinta judarna? Vilka är det som vill förinta otrogna? Vilka vill överta och styra hela världen? Vilka vill ha sharia lagar som redan tillämpas i hemlighet? Vilka vill ha det kaos som nu råder?

  SvaraRadera
 6. Det är just de yngre färskt indoktrinerade,som vet bäst...Sådana finns det många tusentals runt om oss.
  Med åldern brukar dessa sjukdomar självläkas !
  Tror t.o.m. att det är från dessa,som det gamla ordspråket,"Tomma tunnor skramlar mest" stammar !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon kommer i så fall att bli mycket förvånad och överraskad av uppvaknandet.

   Radera
 7. En promenad genom Rosengård en mörk kväll får nog Enna Sofie på andra tankar.

  SvaraRadera
 8. Hun bor selv i nord København langt fra islamisterne! hun er ikk andet end en forræder..typisk elite so

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 10. Enna Sofie är lierad med infantilismen,
  som förhäver sig i dumhet.

  SvaraRadera
 11. Med de "kunskaper" hon får i universitetet kan hon kanske med lite psykologi omvandla den terroriserande horden av "folk" som kommer in och ställer till. Omvandla dem till tänkande, goda, fungerande, integrerbara och hänsynstagande människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåt annat lär väl inte kunna hända med den utbildningen.

   Radera