torsdag 8 mars 2018

Chefslagman Lena Eglin kallar sharialagar för "fördomar". Svenskt rättsväsende är lika dåraktigt som företrädarna.

· Madeleine E Lilja Rönnquist‎ skriver på FB: 

-"Ibland undrar jag hur man ska mäkta med all dårskap. Med anledning av de två nämndemännen som ifrågasatte en misshandlad kvinnas trovärdighet säger Lena Eglin, chefslagmannen att ha fördomar är inte en grund för entledigande.

Fördomar? Är det så vi ska benämna Sharia-lagar? Och dem som vill införa dessa lagar, ska de beskrivas som lite fördomsfulla och tossiga?
Har man sådana åsikter som Ebtisam Aldebe (C) uttryckt, kan man väl för tusan inte vara nämndeman. Det borde vara en självklarhet.
Ingen av de utpekade nämndemännen har tillämpat de bevisvärderingsregler och principer som man använder i svenska domstolar. Och visst kan man hävda att man grundade domen på antaganden och fördomar, men då gör man sig själv bara till en dumbom."

11 kommentarer:

 1. 2018-03-08 13:40 TomasGidlöf.se provar. Om soldatmamma läser detta tycke jag att du skall kontakta mig.
  Sittande rätt torde ägna sig åt ”myndighetsutövning”. Regeringsformen anger att Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna) skall utövas under lagarna. Då rättens ledamöter sätter sig över Sveriges Lag så torde det vara Tjänstefel, Brottsbalken Kap 20, som är att anse som grovt.
  Hur får vi de inblandade, inklusive chefslagmannen, åtalade och dömda för Grovt Tjänstefel? Någonstans står att preskriptionstid inte finns för Statens ämbetsmän. Följer av Mänskliga rättigheterna. Därför vill jag se bl.a. Jonas Sandgren, som varit rådman i Vänersborgs Ting, i fängelse. Gärna i Landskrona Citadell.
  Med vänlig hälsning
  T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kämpa på Tomas!
   Känner ett par mammor som råkat ut för det s.k. rättsväsendet också. En mamma har inte fått träffa sin dotter på fem år! Flickan vädjar via egna inspelningar på t.ex instagram om hjälp!! Hon vill till sin mamma!! Den s.k. pappan har plockat bort den inspelningen!! Han är en dansk Fritzl!!!

   Radera
 2. Kalla kårar strömmar utmed ryggraden när jag ser denna stirrande kvinna.
  Ett öde värre än döden att dömas av henne.
  Hur många personer har dömts efter sharialagen i Sverige?
  Dags att någon sätter tänderna i denna gåta,
  dock icke PK som är jäviga i sak.
  9 sept

  SvaraRadera
 3. Att kalla Sharialag för "fördomar" torde inte ses med blida ögon av den miljard som har den som sin högsta och ofelbara Lag!
  Vore jag chefslagmannen(-mannen??) skulle jag hädanefter ständigt se mig om bakom ryggen när jag är ute på stan och hålla mig inne efter mörkrets inbrott..
  Cheflagmannen behöver, i mitt tycke, läsa på en smula om islam innan chefslagmannen dömer vidare....

  SvaraRadera
 4. Inkvoterad!!

  SvaraRadera
 5. En bild säger mer än tusen ord, så jag är inte förvånad. Blodsven  SvaraRadera
 6. Carina:Åter har du lyckats finna en fruktansvärd avskräckande bild !! Tillhör hon FI ?

  SvaraRadera
 7. Hur många våldtäktsmän har friats enligt sharialagen av centerns nämndemän?
  ???????????????

  SvaraRadera
 8. Vad gör man inte för att gå islamisterna till mötes? Rättsväsendet i Sverige fungerar inte som det ska. Kvinnan på bilden är inte kompetent och borde få foten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inget rättsväsende i Sverige. Det är ett lotteri för de som råkar ut för det!!
   Helt vansinnigt!

   Radera