tisdag 6 februari 2018

God bless Sverige, 2018.

På tal om Katerina Janouchs krönika om varför Sveriges regering i snabb takt ödelägger Sverige.

Svt "Forum"idag. Svensk Handels säkerhetschef varnar för kriminaliteten i och omkring vanliga svenska butiker, hur kriminaliteten skenar och hur maktlösa handlarna känner sig utan stöd av polismyndigheten och samhället.

-  "Butiker kommer att stänga, vårdcentraler läggas ned, akutmottagningar få skyddsmurar och vaktposter, bibliotek låses, skolor låses, man skall inte längre stanna om man ser en bil i nöd vid vägkanten, bada inte i bassäng, gå inte hem utan ta taxi - om du vågar åka med chauffören - , parkera inte bilen mer än tillfälligt då den kan fatta eld, blinka inte på någon som gör fel i trafiken så du kommer att få stryk, vänta inte på tåget ensam, släpp inte in den som ringer på dörren och säger sig vara från kommunen/brandskyddet/socialtjänsten eller vad du vill - de är rånare, köp eller sälj ingenting på Blocket då det sannolikt är bedragare..., listan är lång, rättsväsendet har ingen plan och politikerna är fortfarande i förnekelsefasen." 

Och här ska våra barn växa upp?!?!!

Den som inte fattade detta när reinfeldt lät MP sköta gaspedalen, borde vara försedd med god man och evigt politiskt och journalistiskt yrkesförbud.

3 kommentarer:

 1. St Exupery i morgon med hastigt stopp i Sverige Arlanda.
  Sedan per båt till Finland.
  Känns bra på något sätt...
  Visste inte att det fanns så mycket grafitti i Frankrike.
  Ett land i partiellt förfall det även?
  JJ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hem på blixtvisit. Båda länderna slutkörda av onda makter.

   Radera
 2. Frankrikes getton är dom värsta jag någonsin sett. Från bilfönstret förstås. Sverige kommer tvåa.
  Vårt lands flata politiker borde ställas till svars för eländet dom har orsakat oss svenska medborgare.
  Vi vanliga har inga livvakter eller bilar som kör oss från punkt A till B. Vi kan inte ens ta en stilla promenad i vårt bostadsområde. Avskyn jag känner har inga gränser. Se klart vi har inbördeskrig kriminella sinsemellan och mot svenskarna för vårt levnadssätt. Varenda flicka i hela landet är livrädda för att bli våldtagna. Föräldrarnas rädsla är enorm.

  SvaraRadera