tisdag 6 februari 2018

Annika Hamrud, Niklas Orrenius och Thomas Mattsson, svindlarna som drevade och förföljde en människa för att hon var före alla andra med att uppfatta moraset. Var är dom nu?

"Det goda och trygga Sverige som jag och många minns finns inte mer. Det är utplånat, ödelagt och förött. Våra folkvalda politiker har i största enighet tagit det ifrån oss". 

För dessa och liknande åsikter förföljdes och jagades "Julia Caesar", läs gärna orden en gång till, och titta er omkring i katastrofSverige idag. Och lyssna sen på de öppnahjärtanpolitiker som insett att det att ljuga sig till en valseger en gång till verkar helkört. Så, dom säger nu lååååångt senare samma sak. Och gammeltidningarna skriver slutligen om sanningen. Nåja, eventuellt den anpassade halvsanningen.

Men Mattsson, Hamrud och Orrenius visste vad dom gjorde då, dom visste vilka knappar dom skulle trycka på, dom visste exakt vad som krävdes för att fostra folket. Och för att få Malena Ernman, Schyffert, Strömstedts, Jonas Gardell och Özz Nujen,  att gå ut i hjärtskärande snyftlimbo med jätterubriker. De levde på att hetsa "goda" mot "onda".

Om en skribent hade motsatta åsikter höjdes det förmätna illröda rasistkortet på studs, därpå följde svineriuttryck som"hatsajt",  och att oroliga tankar om Sveriges framtid ansågs vara "konspiratoriska resonemang kring utvecklingen i landet", och att texterna gick ut på att "hetsa mot invandrare, politiker och journalister." 

Att agitera mot de politiker och drevjournalister som förnekat, förvridit och svindlat hela svenska folket i åratal måste väl ändå ses som en gudsbenådad välgärning, när vi nu sitter med det bittra facit i våra omskakade knän. Att hetsa mot invandrarna tror jag aldrig Julia Caesar gjort, ingen av oss tycker att nutidsträsket är deras fel, men så lät gammeljournalisternas lögner för att föda föraktet.

Så "Julia Caesar" fråntogs sin heder och sina rättigheter i våra största hycklarblads drevmobb för att hon "var mest läst" och för att "hon vägrade framträda med sitt riktiga namn". 

Vilka tre morska hjältar, va? Mattsson, Hamrud och Orrenius, det enda jag undrar är  -VAR ÄR DOM NU??? Och alla andra DDR-lydiga svenska skrivare. 

Och nu talar vi om kolsvarta pengar från en asyladvokat till en barnadödare, massmördare och terrorist.

OBS! Inga "rykten" - här är bevis från skatteverket.

Katerina Janouch 🇸🇪🇨🇿🔯 

10 kommentarer:

 1. Men Nujens familj får vara i fred. Trots att dom haft samröre med en islamistisk terrorist, en kallblodig mördare. Det är en oerhörd skandal att ingen i media granskar denna smutsiga affär.

  SvaraRadera
 2. Skall bli intressant att se hur Advokatsamfundet
  tänker agera.
  Özz är rökt,sitter väl hemma hos morsan å grinar.
  Spännande fortsättning........

  SvaraRadera
 3. Sten Magnusson2018-02-07 08:42

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Eftertankens kranka blekhet har slagit klorna i en del av PK-etablissemangets företrädare men många står på tur än.
  Dags att köpa popcorn och luta sig tillbaka för det kommer att bli en spännande föreställning.

  SvaraRadera
 5. Läser att man hittade 53 olika simkort i Akilovs telefon som han bar vid gripandet. Korten är kopplade till terroristrelaterade telefonchattar. Bland annat IS-profiler med de tagna namnen Abu Aisha och Muovia Regari. Det var inte vem som helst som familjen Nujen betalde svart. Deras tystnad är väldigt talande.

  SvaraRadera
 6. Det är talande vem PK-etablissemanget beskyddar.
  Mmm

  SvaraRadera
 7. PK-etablissemanget är dödstyst!
  Detta är nämligen inte någon form av "tyckande" eller åsikter.
  Det är siffror, fakta, omöjliga att bestrida.
  Därav den totala tystnaden...

  SvaraRadera
 8. Jag undrar också vart de har tagit vägen. Orrenius utför fortfarande krampartade PK-ryckningar på Dagens Nyheter.
  De lyckades i varje fall inte få tyst på mig fast de jobbade på det, hårt och länge.

  https://juliacaesar.blog/

  Tack för din blogg, Carina! Ett salt i cyberrymden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken ära, Julia Caesar, av hjärtat tack!
   Orrenius trivs nog bäst i offerkoftan och att polera på sina "journalist"pris. Mattsson? Är innerligt glad så länge jag slipper se honom.

   Radera