fredag 16 februari 2018

Alice Bah Kunke skrämmer liver ur mig.


Regeringen går i spetsen för värdegrundspropaganda. 

Den 19 februari lanseras Sveriges första app "mot rasism". Välkommen på mingel och samtal på Mångkulturellt centrum i Fittja.
Lyssna till Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke och var med när Irupé Pozo Graviz (Projektledare) och Aygül Kabaca(Projektassistent) presenterar appen Reality Check och projektet APPropå Rasism.

Med Reality Check – "Sveriges första app mot rasism" – vill vi nå ungdomar i åldrarna 13 – 19 år. Spelet är utvecklat för att "utmana fördomar och normer och är baserat på ungdomars upplevelser av rasism i vardagen". 

Appen med tillhörande handledning ska inspirera till samtal om rasism och andra former av intolerans. Både lärare, elever och allmänheten kan använda sig av appen och ladda ner den kostnadsfritt(!).
Var: Mångkulturellt centrum, Värdshusvägen 7, T-bana: Fittja 

Jag får Nordkoreavibbar igen, värre än nånsin. Nu ska dom hjärntvätta alla barn och har hittat det perfekta inoktrineringsinstrumentet, mobilerna och "spel". 

Offren är redan inkörda kollektivt och är lättköpta, men varför väntar åsiktstyrannerna tills tonåren? Börja på förlossningsavdelningen för fullständigt resultat.

2 kommentarer:

  1. Fy fan, nu kör dom hårt. Vi svenskar (och då menar jag riktiga svenskar) är utsatta för rasism. Regeringsmedlemmen (S)Kunke är en fullfjädrad r-t. Och av namnen att döma så har hon hjälp av "nysvenskar". Härligt att se på OS, svenskarnas framgångar beror inte på multikulti. Njuter mycket av att se på OS, fantastiska idrottare. Inget prat om integration och mångfald och asylsökande och nyanlända och..och..och. Nu är det dags att vi svenskar tar kamp mot såna som (S)kunke.

    SvaraRadera
  2. Alice Bah Kuhnke är en av de riktigt farliga extremistpropagandisterna i sosseregeringen. Personligen tror jag hon är beredd att gå över lik för att införa islam och sharialagar i Sverige i skydd av sin kulturministergärning.

    SvaraRadera