lördag 13 januari 2018

Regeringen ljuger, förskönar och blundar för sanningar, precis som gammeltidningar och SVT/SR och TV4.



Mats Knutsson, SVT:- "Räkna med propaganda, försök till vilseledning och desinformation i den kommande valrörelsen. Politiker och etablerade medier, men också enskilda väljare, har ett huvudansvar för att försöka förhindra att valet påverkas av utländska aktörer. 

-Cyberattacker, dataintrång och påverkansoperationer, styrda av främmande makt, har ökat kraftigt de senaste åren, denna verksamhet i princip varje dag året runt.
Samtidigt finns en rad internationella exempel där just utländska aktörer via cyberangrepp har försökt eller lyckats påverka opinionen i olika länder."

Utländska aktörer??? Främmande makter??? Tror SVT på riktigt att vi svenskar inte VET vem det är som ljuger för oss?? Vem som har ljugit för oss om invandringen, krisläget och om landets tragiska tillstånd varje dag i minst tio år nu? Vem som personifierar fake news? 

Tvärtom, jag välkomnar främmande makter som utifrån klarsynen utanpå pyramiden kommer för att väcka folk att fatta hur regeringen, SVT och resten för alla svenskar  bakom ljuset i maktsyfte.

När Mats Knutsson bäddar underlakanet för den blomstersäng som han ska ha bäddat färdigt i september, så gör han det för att plantera epidemiska hjärnspöken. Han vill redan nu säkra, att om det går åt helvete för den blåljugande inkompetensvänstern i valet, så ska alla missledas och tro att det var Putins fel. 

Och Jimmie Åkessons givetvis.


Denna döds-skämmiga Ylva Johansson-intervju med BBC, är en flagrant uppvisning i förnekelse, rena skära lögner och skönmålning - och Mats Knutsson är rädd för utländska aktörer!!! 

Kamma dig för Guds skull M K, din trovärdighet är under skosulan.

5 kommentarer:

  1. But!
    Haiti and Sweden are a-hole nations.
    I am afraid...
    JJ

    SvaraRadera
  2. Vi ska se upp för utländsk inblandning i svensk politik. Men det går däremot bra att släppa in utlänningar i parti och minut i hundratusentals, utan att vi i dom flesta fall vet vilka de är.

    SvaraRadera
  3. Tror mer på Trump än på Svt Mats Knutsson. Här behövs inga utländska aktörer vad det gäller att sprida desinformation...vi har Svt och media som du så riktigt skriver Carina. Vad är det för fel på dessa mämniskor? Undrar om man kommer att få svar på den frågan så länge man är kvar i livet...
    DGDFria

    SvaraRadera
  4. Mats Knutsson är en brojler född in i rörelsen.
    Han sitter vid köttgrytan och slevar i sig med nöjd min.
    Född i en skokartong som han är.
    Har även finat till sitt efternamn,endast ett S!
    Jasså

    SvaraRadera