lördag 13 januari 2018

Vargen byter päls, men inte vanor.

Steget efter: 

7 kommentarer:

  1. Uslingen Reinfeldt representerar en av de många skamfläckarna hos svikarpartiet M.
    9 september

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om jag vore reinfeldt hade jag för min säkerhets skull flytt för längesen. Att stanna kvar, och dessutom utmana foket i fullkomligt sjukt vettvilligt själv/bedrägeri, det kommer inte att sluta väl för honom.

      Radera
  2. Jag personligen tror att Reinfeldt, med all sannolikhet, fortfarande är en starkt tongivande person i Nya Moderaternas politik.
    Detta gör att han helt skamlöst (i vanlig ordning) gör sig stora privata förmögenheter på att både styra, genom sin marionett Ulf Kristersson, och samtidigt motverka effekterna av sin egen politik som ordförande för sanningsministeriet (förlåt Trygghetskommissionen). Detta gör att Fredrik "Batman" Reinfeldt sammantaget troligtvis är en mycket större skamfläck på den svenska politiska kartan är merparten av svenska folket någonsin kan förstå.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han smyger runt i kulisserna och styr upp partiet. Det är en stor skam.

      Radera
  3. Det politiska partiet M försvann tillsammans med Reinfeldt.
    Hur kan någon förlita sig på deras politik.
    Det går icke.
    Den nye följa Reinfeldt figuren är ett skämt.
    NN

    SvaraRadera
  4. I kristalkulan syns batman som ledare för en koalitionsregering mellan s och m, för att rädda välfärden åt de nya svenskarna. Båda partierna offrar allt för att få makt.
    Citat "Ingen Svensk vill se Sverige omvandlas till en Shithole-nation".
    Mässkalle

    SvaraRadera
  5. Jag skulle säga att en nation som varje år föser in hundratusentals ekonomiska flyktingar och ger dem allt i livet gratis, medan de låter andra arbeta och slava för att förtjäna de nyas friauppehälle, det ÄR per definition en shitholenation.

    SvaraRadera