tisdag 23 januari 2018

L´Oeral förlorade tonvis med respekt på sin politiska überkorrekthet.



Naturligtvis var det kontroversiellt att välja en kvinna i förtryckarkläder för att göra reklam för hårvårdsprodukter. 

Det är sånt kreativa säljsnillen tjänar miljoner på, att vara udda, att "sticka ut" och att lyckas med att synas över hela världen. Och det hetaste just nu är att brösta sig som minoritetsmaniker. 

L´Oreal förbiser att dessa kvinnor som förbjuds visa sitt hår långt ifrån är en "minoritet" längre, åtminstone inte på vissa platser i Sverige, Tyskland, UK och Belgien.

Men, men,  ett fagert ansikte - med eller utan hår - är inte mycket värt om det är tomt under slöjan. Den fanatiska muslimkvinnans antisemitiska hat på nätet kom ikapp båda. Så dubbelflopp alltså.

En talesperson för L'Oreal förklarar: -"L’Oréal är för tolerans och respekt för alla människor. BLA-BLA- BLA. Vi nu står bakom muslimmodellens beslut att kliva av kampanjen. Vi uppskattar att Amena har bett om ursäkt för den skada hon åsamkat." BLA-BLA-BLA.

Förra året strålade L´Oreal också av godhet och tolerans, när de drev en säljkampanj med den transsexuelle Munroe Bergdorf. Dessvärre hade de lite otur med researchen där också, i september fick även han-hon sparken för stridbara rasistiska uttalanden. 

Munroe Bergdorf på FB: ' Ärligt, jag orkar inte prata om det vita folkets rasism längre. Ja, ALLA vita människor är rasister.' 

Jag tycker att L´Oreal, HM, Åhléns och alla dom andra, som slåss med näbbar och klor för att vara universums mest politiskt korrekta, ska lägga ner ansträngningarna. Vi har genomskådat er för längesen, gå tillbaka till att göra bra produkter som säljs utan påfrestande och påtvingande politiska agendor. 

Det vore en befrielse.


4 kommentarer:

  1. För en mycket stor del av svenska befolkningen kommer uppvaknandet vid det muslimska övertagandet att bli mycket brutalt. Jag unnar dem det av hela mitt hjärta!

    SvaraRadera
  2. Nu kommer mitt favoritcitat: Sverige är ett land , som ständigt arbetar på sin undergång.
    Och som alltid misslyckas med detta...
    ( Fredrik den Store av Preussen)

    SvaraRadera
    Svar
    1. JJ ,var det som lade fram citatet till granskning.
      Lika aktuellt som för 250 år sedan!

      Radera
  3. L'Oreal är en stor koncern med många märken.
    Kolla på Wikipedia vilka märken ni/vi ska sluta köpa!
    Bojkott!!
    Mvh

    SvaraRadera