torsdag 21 december 2017

Den korrekta sekten är helt förblindad.


Om nån vill ta ifrån dig allt du har för att tysta dig, det är då du vet att du aldrig får tiga. 

Människan är ett flockdjur, och att ha en trygg och kär familj och social krets är ett av de viktigaste behoven för en människa. Detta behov går att utnyttja av slutna samfund, som extremvänstern, i masspsykotiskt och politiskt syfte.

 Jag frågar mig vad som driver människor att hata och förgöra varandra.

I Sverige idag älskar man sin nästa som sin bror ena dagen, nästa dag föraktas, förtalas, utfryses och förgörs samme bror, om åsikterna om t.ex invandringen, skjutningarna, klanväldena, förtryckarvåldtäkterna och systemkollapsen anses förbjudna. Det politiskt korrekta systemet lever på att åsiktsmotståndare inte är önskvärda utan måste förintas.

Personen som har valt att frysa ut en annan har själv följt "samhällets givna värdegrund" och kommer omedvetet att sätta in grova systematiska trakasserier i samma anda.  Personen har ju bara krossat offret som är en "farlig nazist, antisemit, rasist" som dom säger på TV, radio, på jobbet, och som Malena Ernman, Schyffert, Löfvén, Jonas Gardell och Täppas dikterar. Personen bara skyddar omvärlden från offret.

Och med hjälp av en-åsikts-samhällets applåderande stöd kommer han övertygat att försvara sitt eget förtryckarbeteende.

 En person som har valt att frysa ut någon kommer att försöka rättfärdiga det för sig själv och alla andra. Argumenten behöver inte vara rationella, så länge det får personen att slippa må dåligt över beslutet. Han vill ju bara "hjälpa" offret.

Argumentet kan vara att personen har valt att frysa ut en annan, för att han tror att det är det mest kärleksfulla att göra, då offret snabbare ska inse att han har tyckt, sagt och gjort allting "fel", och borde lyssna på och lyda den kontrollerande personen som har "rätt".  

Det hände också i forna Jugoslavien.




Fritt från hjälpkällan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar