fredag 24 november 2017

Gina Derawi,TV4, sämre än TV3s förnedringsTV på 90-talet.

Lördagkväll, Idol på TV4, vi försöker blunda med ett öga och lyssna med ett öra för att i möjligaste mån slippa denna iTV4a-individ, Gina Derawi, ständigt inlindad i diverse se-på-mig-rekvisita. 

Fast. 

Med somliga människor, såna som Anders Lindberg, Fredrik Virtanen, Oisin Cantwell, Ehsan Fadakar, Soran Ismael, Martin Timell och Gina Derawi, så funkar inte tjillevippen - dom är bara för fysiskt påträngande. Vi som är kvinnor vet hur det känns när ett behåband skaver - man kan omöjligt tänka bort det. 

Gina Derawi själv tror att hon skämtar sig igenom Idolfinalerna, för det har hennes manusskrivare sagt till henne. Vem är han förresten? En rödgardist, kanske Soran eller Virtanen som fått jobbet under cover? Och som använder sig av folkets lördagsunderhållning och buktalardockan Gina Derawi, att som "mellansnack" kläcka ur sig vänsterpropaganda. Hursomhelst Gina Derawis humor existerar inte, allt hon säger som "lustigheter" är sårande och kränkande och menat att vanhedra.

 När Gina Derawi sänker universums värsta tvåsamheter i kvällens sändning, menar hon och/eller manusskrivaren att den sämsta "duon" är "Katerina Janouch och  - mänskliga rättigheter."

  ??????????????????

Se där, en nollish megadiva ger sig på en svensk kvinnorätts- och människokämpe. Katerina Janouch, en ovanlig sanningssägare som för svenska folkets talan inom och utom landet, mot politrukernas indoktrinering.

 Ska Janouch och vi verkligen behöva tåla denna bisarra nöjespropaganda? 

9 kommentarer:

  1. Jag skulle inte bli förvånad om Gina D uppträder naken. Kanske striptease i nästa program. Allt ljus på henne. Hon är så stel i ansiktet, hon kanske använder Botox. Och vad värre är, hennes hjärna verkar ha stelnat, ur hennes mun kommer bara grodor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dä är vi två som är lika fed up.

      Radera
  2. Är ni blinda?
    Det är ju den uppblåsbara dockan Barbara på bilden,utan kläder.
    Ulla Bella

    SvaraRadera
  3. OT men rekommenderar verkligen alla att läsa Julia Caesars senaste krönika där hon fullkomligt klär av partierna som älskar att kalla alla SD anhängare för rasister.De vekliga rasisterna är inte SD utan de som enligt historiska fakta verkligen var rasister. Tror inte de ingår i historiebeskrivningen i skolan. Jimmies kampanjtal2017 var också en realistisk beskrivning av sanningen. Finns på YouTube
    https://juliacaesar.blog/
    DGDFria

    SvaraRadera
    Svar
    1. @DGDFria, Tack för lästipset som avslutas med "Självrannsakan är motiverad."
      Sverigedemokraternas vitbok om partiets nazistiska rötter bör börjas med det citatet.
      Sedan de egna misstagen för att avslutas med hela Julias historie beskrivningom. Hoppas hon samtycker. Julia kanske t.o.m. vore den bästa granskaren och författaren.
      Mässkalle

      Radera
  4. Ärligt Carina orkar inte se Idol, dåliga artister om man nu ska kalla dem för det och åsynen av Gina gör att jag väljer bort fördumnings TV. För att inte tala om juryn...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstår dig. Däremot envisas jag med att fortfarande vilja roas fredagkväll och lördagkväll, som förr. Jag är alldeles för enveten, borde gett upp för femton år sen.

      Radera
  5. Hon har låtit skära bort två tredjedelar av näsan. Blev SAKAB informerade?

    SvaraRadera
  6. Man kan tycka vad man vill om henne, men namnet ska ändå stavas rätt: Dirawi.

    SvaraRadera