söndag 15 oktober 2017

Svensk dadajournalistik är så reinfeldt.


-"Valet är en framgång för högerpopulister". WOLFGANG HANSSON "Nu blir det ännu svårare för EU att enas om migrationspolitiken."


Det huvudet är fullt av talar munnen, på Wolfgang Hansson. Gäsp.  Byt ut hela Mellinligan.

Och det skriver han samma dag som vi läser om att priserna höjs för allmäntandvård med 3,11 procent, priserna för specialisttandvård med 2,8 procent och priserna för frisktandvårdsavtal med 3,33 procent. Dvs för svenskar. Inte för utomeuropéiska migranter som får all tandvård gratis, och för de som berättar hur gamla de är och får slanta av hela 50:-. 

Det är åt den pipsvängen EU är på väg, vill man ha tillbaka sitt land så måste man bryta sig loss från de överstatliga EUbyråkraterna. Österrikes Sebastian Kurz är så smart en politiker kan bli när det gäller illegal bidragsinvandring och falska flyktingar, han vill dra in alla bidrag för utlänningar  och avbryta EUs maniska tafsande i  landets politik. 

Den 31-årige Kurz har valts för att återställa landets genuina värden, och kommer helt säkert att bli en sann mardröm för Mutti Merkel. Kurz betraktar Merkels massinvasion av Europa som ren och skär galenskap, och stöttar Balkanländernas stängda gränser.

Tänk er..... vilken grej!!!!! Ett land där allas gemensamma skatter faktiskt går tillbaka till dom som har arbetat och lojalt slitit ihop vartenda öre. Och inte bara gödslas över alla dom som flytt hit för att leva gott och gratis på alla andras bekostnad. 

4 kommentarer:

  1. kloka damen2017-10-16 10:31

    Och här har vi en nobody Löfven som älskar att hata SD. Ingenting absolut ingenting har han gjort som gynnat oss svenskar. Vi lever i en fruktansvärt brottslig tid som vi aldrig tidigare upplevt.
    Sen media med sina s.k. journalister som inget heller begriper. Helvetes spottloskor kommer ur glappkäftarna och Aftonbladets Mellin stänker det om varje gång hon öppnar mun.

    Stort Grattis till den unge mannen Kurz. Han kommer att göra skillnad. Sanna mina ord.

    SvaraRadera
  2. UNDERBART!!!!
    Att det finns folk som tänker och handlar.
    Visar var skåpet skall stå.
    Europa skall inte styras av en hjärntvättad kommunist med storhets vansinne.
    Ut med mördare och våldtäktsmän.
    Europa har nog av egna kriminella,
    vi behöver inte få in fler galningar.
    2018

    SvaraRadera
  3. Wolfgang Hansson har äntlingen förstått att välfärdsemigranterna varken kan ro till Australien eller gå till Sverige. Välkommmen Aftonbladet som roddare. Nu gäller för er pk-journalister att ro som fan så att SD inte når valet 2018 i medvind.
    Mässkalle

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/B5vxv/europa-gar-mot-en-australisk-losning

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ledarsidorna.se synliggör att elefanten är för stor i pensionssystemet. Dessutom finns elefanten i skolan, vården, omsorgen, arbetsmarknaden och inte minst i alla kommuner p.gr.av bostäder och ekonimisk stöd till stora och små elefanter. De enda elefanter som är nyttiga är de indiska som kan tämjas och arbeta. Albino elefanten är synnerligen värdefull då den försörjer sig själv och andra som turistattraktion. Snart ett minne blott då den vita är utrotningshotad.
      Mässkalle

      https://ledarsidorna.se/2017/10/pensionerna-migrationens-kostnader-tydliggjorda/

      Radera