söndag 15 oktober 2017

Kiviks Marknad i svensk politik, kom och köp, synd och lust på högvarv. Du får en strut krameller på köpet.







"Moderaterna skärper sin migrationspolitik kraftigt
 Hårdare försörjningskrav ✓ Vill permanenta skärpta asylregler ✓ Vill bara ta emot kvotflyktingar."

Vad är det man säger - jag häpnar, jag tar mig för pannan, jag tappar hakan, ögonen trillar ur......! Kom och köp begagnad rasist/fascist/nazistpolitik, nu som ny!!

Alla dessa pösmunkar som nu sitter där på M-stämman med sin pro-lappar, skäms dom inte ens lite?? Skäms dom inte för att dom suttit på Sveriges högsta hästar och sagt att just denna politik kan vi inte samarbeta med, för den är sprungen ur nazismen - vi delar inte SDs värdegrund. Punkt.

Och så, utan att rodna, förser dom sig öppet och ogenerat av allt SD har, precis som dom nya åldringsrånarna och gruppvåldtäktsmännen i det samhälle som Alliansen och S med enormt godhetsvansinne själva byggt upp. 

Kristerssoneffekten - han säger allt Jimmie Åkesson sagt - och journalister, väljare, partikamrater kysser glatt hans fötter. 

Och för Jimmie Åkessons politik har jag ställts ut på torget för allmän bespottning!! Det känns faktiskt förbannat bisarrt att de som loskade mest på mig, nu går förbi mig med näsan i vädret för att Kristersson vänt ut och in på sin rock.

10 kommentarer:

  1. – Svenska folket öppnade sina hjärtan och nu väntar det på att vi politiker ska öppna våra ögon, sa Hampus Magnusson (M), oppositionsråd i Göteborg.
    Ska det vara en ursäkt för begångna illdåd sedan tidigare...?? Carina du sätter fingret direkt på hur man upplever detta...Här krävs mer än så av M.
    DuGamlaDuFria

    SvaraRadera
  2. Carin be cool. Kvinnor kan förlåta, men skall inte glömma. Nu har den demokratiske presidentkandidaten helt glömt att hon har en man som heter Bill.
    Trump tafsade. Harvey smaskade och Bill slafsade ingen att förglömma. Motton, Gillar du mej gillar jag dej. Berör jag inte dig, rör jag inte dig. Gamla svenska koder försvinner när buset varken kan eller vill förstå att ett nej är ett nej.
    Former Democratic presidential nominee Hillary Clinton discussed the culture of sexual assault following a myriad of new sexual harassment and assault allegations against Hollywood film producer and longtime Democratic donor Harvey Weinstein.

    In an interview with the U.K.'s Channel 4 News on Saturday, Clinton said:

    "Look, we just elected someone who admitted sexual assault to the presidency. So there's a lot of other issues that are swirling around these kinds of behaviors that need to be addressed," Clinton said when asked if she had heard rumors of Weinstein's behavior before the bombshell reports.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bekvämlig alzheimers light har drabbat världen. Hut går inte längre hem.

      Radera
    2. Så tråkigt att du drabbats

      Radera
    3. kloka damen2017-10-16 10:41

      Anonym den olustiga har dykt upp igen. Undrar om han heter Anders Lindberg. En BD man. Kanske att ett S ska tilläggas så att det blir blind, döv, störd. Såna måste få finnas också då och då här på sidan.

      Radera
  3. M är inte trovärdiga!!
    Efter valet 2018 travar de åter i sina förljugna fotspår.
    M har lurat skjortan av sina väljare.
    Nu har vi återtagit plagget och lämnar inte tillbaka det till lögnarna.
    Gillar inte kommunisterna,därför röstar jag icke på M längre!
    ALDRIG MER M BEDRAGARNA.......

    SvaraRadera
  4. Nuuuu minsann passar det att ta fram de självklara hårdhanskarna...inte för att man kan lita på (M) så klart

    SvaraRadera
  5. Fast, ska man vara riktigt ärlig så är moderaternas "nya" politik varken ny, moderat eller sverigedemokratisk. Det är gammal hederlig koncensuspolitik från en period före Frankfurtskolan och 68-vänstern. Det mesta står redan eller har stått i Utlänningslagen och den regering som senast tillämpade den är Carlsson I.

    Problemet är bara att både de Nya Socialdemokraterna ochnde Nya Moderaterna har "glömt" att man faktiskt är tvungen att följa lagen även om man tillhör det politiska frälset. Nu verkar det äntligen ha gått upp för dem att deras närvaro vid köttgrytorna är hotade av den folkliga opinionen och raskt därefter vänder de, inte kappan, utan rocken efter vinden. Alla skenheliga kommer snart att tränga sig fram längst upp på barrikaderna och envist hävda att de stått där hela tiden och minsann stod där först.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har aldrig slagit nån, men den skenhelige typ som intar den positionen på barikaderna, han riskerar en knock out.

      Radera
  6. Valåret har redan börjat.
    M kommer inte att infria något av sina löften.
    Åren de satt vid makten visade vilken dålig politik de företräder.
    Usch och fyyy för M.
    SD är bättre!!!!

    SvaraRadera