söndag 22 oktober 2017

#mitto-överdos.


En ung kvinna i den kollektiva handhjärte- och gråtrörelsen på Sergels torg idag, intervjuas av SVT. Hon flämtar hjärtskärande att hon varit utsatt för sexistiska övergrepp av vita män, men det var först när hon hörde om metoorörelsen som hon förstod det. 

10 kommentarer:

  1. Ditt sätt att skriva på tyder på att du tycker det är OK att kvinnor utsätts för sexistiska övergrepp. FY Dig.
    Fader Knut

    SvaraRadera
    Svar
    1. kloka damen2017-10-23 17:49

      Fader knut sitter du uppe bland molnen och ser inte vad som händer i Sverige? Är det dimmigt däruppe. Vilka begår dom allra värsta brotten som gängvåldtäkter, mord osv i Sverige? Ingen talar om det för mig.

      Radera
    2. Verkar som om en grabb tagit fram "lite" siffror på det då BRÅ ej kan/vill / får göra det.
      Jungman Jansson

      Radera
    3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. Fader Knut, jag antar att du var där på torget och grät med dessa massmediapåverkade kvinnor, som inte ens visste att dom varit utsatta för ett trauma förrän dom fick TV-kameran i ansiktet. Har du hört talas om gruppvåldtäkter, barnäktenskap, hedersmord, hedersförtryck, balkongmord, könsstympning - det nya i vårt land. Har du hört talas om 14åringen på konfirmationslägret som utsattes för sexövegrepp, men vars angripare - till skillnad mot Martin Timell och Lasse Cronér - inte tvingades till gatlopp och fick sparken, utan togs till kyrkans hjärtan eftersom det var honom det var synd om....!!!!Du har all rätt att uttrycka din åsikt på min blogg, men din okunskap gör mig djupt generad. Och att du bannar mig som en byracka, får mig inte att tänka några ädla tankar om dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror inte att du förstår vad det handlar om. Det handlar om att kvinnor utsätts för sexuella trakasserier. Det handlar om att kvinnor som utsatts för trakasserier inte vågat anmäla. Nu har det fått större uppmärksamhet vilket förhoppningsvis leder till fler gripanden.
      Fader Knut

      Radera
    2. Jag brukar inte ha problem med att förstå. Jag tycker att snuskiga grisar ska tas hand om där och då, ingen tvekan om att dessa offerkvinnor måste lära sig att bita ifrån och stå upp för sina kroppar. Som jag själv gjort.Om någon skulle vilja sno deras mobil skulle de försvara den med sitt liv, men om nån tar deras kroppar, då går dom och tiger i 20 år. Det jag vänder mig mot är det absurt upp och nervända debattklimatet.En IS-dödare får 95000 i skadestånd och fri försörjning, Lasse Cronér har definitivt gått över snuskgränsen men bestraffas värre. Du tror på fler gripanden??? Grattis. Har du hört inte talas om de obearbetade polisanmälningarna som samlas i milshögar efter riktigt brutala gängvåldtäkter.

      Radera
  3. Fader Knut heter förmodligen moster Rut,i så fall håll trut!
    ALLA GROVA VÅLDTÄKTER SOM INGEN BRYR SIG OM!!!!!!!!!
    Metoo är en kommunistisk manifestation!
    De bryr sig inte ett dugg om utsatta människor!
    Vill bara ha uppmärksamhet!
    Slut.

    SvaraRadera
  4. kloka damen2017-10-24 12:06

    Fader Knut om du har en dotter som blir våldtagen och dödad av en utländsk pojke med snedvriden syn på kvinnor skulle du nog tänka om.
    Du lever i din lilla grotta och hänger inte alls med i det verkliga livet. Kvinnorna i Sverige speciellt dom nya lever många gånger i helvetet på jorden. Men du självgoda uppstoppade Fader Knut borde ramla ner från dina höga moln.Det jag har råkat ut för är en fis i rymden i jämförelse.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera