fredag 20 oktober 2017

Marxisthäxorna äger hashtaggen metoo, väntar nu bara på återvinningen av de rosa fittmössorna från förra stimmet.


Jonas Andersson, FB:

Alla kvinnor som fötts, kodats eller socialiserats som kvinnor och/eller ickebinära och vill stå upp mot våld och övergrepp - ni är lika mycket värda och ALLA ni är välkomna till eventet #metoo i Uppsala (om ni inte röstar på fel parti för då kommer vi istället att jämföra er med Goebbels, nazister generellt, spotta på er och utsätta er för andra verbala övergrepp, och stanna hemma för fan era patriarkala överlöpare!)

På riktigt. ”Kvinnor som röstar på SD är inte välkomna”. Alla kvinnor är jämlika - men vissa kvinnor är mer jämlika än andra.

8 kommentarer:

  1. Undrar om kvinnorna som könsstympats, blivit utsatta för oskuldskontroller, blivit utsatta för tvångsgifte, utsatta för barnäktenskap, om dom finns med i #METOO

    SvaraRadera
    Svar
    1. Följ upp det!

      Jungman Jansson

      Radera
  2. Ville man kämpa mot kvinnoförtryck så vore väl islam dessa urfåniga häxors första mål. Nåja, vi vet så in i helvetes väl vad äckelkärringarna är ute efter, och inte fan är det för att värna om utsatta kvinnor.Blodsven

    SvaraRadera
  3. Jag vågar påstå att jordens alla män någon gång har utsatt Qvinnor för sexuella handlingar med önskat resultat. Visst måste män bli bättre att inte *trakassera" honorna, nu när de fått en röst, #metoo, att säga stopp.
    Visst måste män sluta med; Du får jobbet, löneförhöjningen om jag får ett ligg. Carina har som flygvärdinna varit i en bransch där ålder och visdom (senoritet) gav högre lön. Avtalsbranscherna är bättre att belöna de anställda efter prestation. Det är inte förvånande att den totala kvinnliga frigörelsen resulterat i avarter. Kvinnor går "förbi" manliga kollegor. Gå tillbaka till meritokrati. Då blir det bättre för alla. Alla kan oavsett hudfärg och kön.
    Men så blandar man politik i #metoo med Åsa Linderberg, AB, citat " På den ena flanken gör extremhögern en för dem förhatlig medieprofil med ett supersunkigt förflutet många år bak i tiden, till var mans niding och villebråd. På den andra flanken anammar kvinnor kampstrategin att medvetet agera oetiskt genom att hänga ut namn, för den goda sakens skull. Den tillfälliga alliansen blir ett drev man aldrig kan argumentera mot."

    - Som man skiter jag i Fredik, Martin m.fl., men bryr mig om flickorna, Qvinnorna för jag vill inte att döttrarna ska bli trakasserade eller det som värre är, då skulle något ont väckas inom mig.
    - Som man skiter jag inte att kVinnorna, de som kallas Maxisthäxor, inte tillåter en SDare tala på scen för då skulle demonstraterna känna sig "obekvämma, otrygga och rädda".
    - Ägna er kvinnokraft till att bekämpa kvinnoförtryck inom den patriakaliska ideologin.
    #stoppamakttillallahmän (22 tecken, missa inte h-et.)
    Mässkalle
    P.S. om någon undrar vad det önskade resultatet av männens sexuella handlingar är så är svaret - Barnet.
    Kanske är det brist på handlingar som gör att Marxist- och Batixhäxor drar ner fittmössan över ögon och äran, men skrika kan de.

    SvaraRadera
    Svar
    1. P.S.2 signerat Mässkalle

      Radera
  4. Rätt. Jag vågar också påstå att jordens alla kvinnor mer än en gång velat väcka en mans lustar med sina kvinnliga konster.När det gäller barn, så har jag ensam fostrat tre söner - det finns inte på kartan att nån av dem skulle sjunka så lågt att de skulle ge sig på vare sig kvinna eller man.Tvärtom agera för utsatta. Allt handlar om värdegrund i hemmet, och då pratar jag om nåt helt annat än socialisternas kapade sk värdegrund.

    SvaraRadera
  5. Vill verkligen SD tala på Metoo´s rasist-kommunist-nazist gala?!
    Kan inte tänka mig att de vill beblanda sig med dessa samhällsförstörare.
    Nej tack till rasist-kommunist-nazist samlingarna!
    Oscar



    SvaraRadera
    Svar
    1. Det handlar om en kvinna som varit utsatt för övergrepp inte SD...men hon var medlem i SD och då hade hon inte samma upplevelse som de andra i Metoo enligt de som arrangerade det hela. Det är skillnad i människovärde även när det gäller sexövergrepp...fyfaan

      Radera