tisdag 26 september 2017

How low can you go TV4? Att leva på att hata SD och president Trump, vad är det värt?

Kalla Fakta körde igår  ett "hett" granskande program om en påstådd våldtäkt inom SD för fem(!) år sen.  

Nedan följer ett skådespel från TV4as parodi på nyhetsstudio igårkväll. Det är en i det närmaste perfekt sammansatt föreställning i hur man trashtalkar sönder en politisk motståndare. Nyhetsankaret och den politiske experten samspelar i en  välregisserad och koreografisk dans där de med gester, miner och inövade fraser nöjsamt speglar sig i varandra.  För att sälja in sig som trovärdiga. 

Det misslyckas.

Bengt Magnusson: Ja, hur illa är det här för SD, Helena?

Helena Gissén:- Ja, de flesta har nog vant sig vid det här laget att det stormar mer eller mindre konstant kring Sverigedemokraterna, men det här är en historia med VÄLDIGT allvarliga anklagelser. Och det kommer inifrån. 

Det är osäkert, tror jag, hur det påverkar väljarna, som ibland ter sig som ganska immuna mot skandaler i SD, men det är klart att det blir BLYTUNGT att jobba politiskt internt, och det är klart att det gör det inte lättare att locka till sig nya kandidater och medarbetare, särskilt inte kvinnor i ett läge när Sverigedemokraterna behöver det inför valet nästa år.

Bengt Magnusson låter låtsat bekymrad med huvudet på sne och djupt allvar i blicken: -Varför är det ständiga skandaler inom SD?

Helena Gissén: suck.... ja det är ett parti med en växande väljarbas, men med en fortsatt liten rekryteringsbas, skulle jag säga. ...Det sociala priset för att engagera sig öppet för Sverigedemokraterna är väldigt högt just nu eftersom det klassas av motståndarna som ett rasistiskt, fascistiskt parti och så vidare. Ehhh...och dom människor som ändå väljer att aktivera sig för Sverigedemokraterna, kanske är delvis personer som inte har så mycket att förlora, kanske har ett trassligt förflutet, det finns MÅNGA exempel på Sverigedemokrater som har uppträtt olämpligt, som är fällda för brott till exempel.

Och just nu pågår processen mot den tidigare rättspolitiske talespersonen Kent Ekeroth som är dömd i tingsrätten för misshandel, men har överklagat då. ....Eh.....och till det kommer att nästan alla är politiska nybörjare, och det -----axelryckning och uppgivet skak på huvudet,,,, är en grogrund för konflikter.

9 kommentarer:

  1. Vilken tur för godhetsapostlarna att SD och Trump finns. Man är en god människa bara man inte sympatiserar med SD. Egentligen så finns den stora rättsapparaten enbart till för att kontrollera de hemska SD-arna. Fröding skrev "jag vill inte vara ädel, jag vill inte vara god.......den slutar med "Jag känner i mitt hjärta att si det är gott, men bakom står Hin Onde och hostar så smått".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hin Onde är numera sjuenighetens bäste vän.

      Radera
  2. Snart kommer WIGHS BOK:Bitterfittan2.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar mer än skumt alltihopa.

      Radera
  3. kloka damen2017-09-26 15:44

    Media beter sig likt HIN HÅLE.Ondskans lakejer. Aldrig något som är bra bara kasta skit vareviga dag, att dom orkar. Är alla journalister kommunister?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr får dom lön för mödan, gemene sosse/V/MP/L och C skriker i högan sky och tror att SDare(vanliga ovanligt kloka människor) är värre än deras kompisar i IS.

      Radera
  4. https://petterssonsblogg.se/2017/09/26/kvinnlig-socialdemokratisk-rikspolitiker-berattar-om-sextrakasserier-av-partikamrater/#more-233616

    Lars P

    SvaraRadera
  5. Alla måste förstå att media, även nyheter är underhållning. Ytterst handlar det om pengar. Om man inser det, förklarat det en hel del. Sanningen offras för det som folk vill höra.

    SvaraRadera
  6. kloka damen2017-09-28 17:23

    Lögner och fanatiska fantasier säljer men inte så länge till. Tidningsköparna blir allt färre.

    SvaraRadera