tisdag 26 september 2017

En vänsterpartist påstår sig ha blivit våldtagen. En SDare påstår att hon för fem år sen blev sexuellt attackerad - media går i fyrverkeri- och konfettilimbo.

19 anmälda våldtäkter per dag i vår nya kultur. Och regering, polis och journalister tiger.


Katerina Janouch: 
Sverige är tyvärr idag ett paradis för våldtäktsmän. Det är fritt fram att våldta kvinnor, barn, flickor, pojkar, män. Det är fritt fram att förgripa sig på oskyldiga, värnlösa, svaga. Det är okej att hoppa fram i mörkret och ge sig på en intet ont anande människa, ta för sig av hennes kropp, utsätta henne för ett vedervärdigt brott som lämnar djupa sår i själen och många gånger även på och i kroppen. 

Bakom alla dessa rubriker, de små notiserna, kanske bara fem rader långt bak i tidningen, döljer sig chock, förtvivlan, skräck, blod, saliv, sönderrivna kläder, ansikten nertryckta i marken, hugg, slagg, avslitet hår, brutna naglar, smärta, tårar, skrik, dödsångest, gråt, vädjan, sadism, forcerade kroppsöppningar och trasiga slemhinnor, risker för smitta, hot, brutalitet, panik. 

Bakom dessa notiser som snabbt försvinner i mediebruset och som de flesta av oss knappt ens orkar ta in längre finns småbarn som inte vågar somna om kvällarna, som gråter och vägrar ha ljuset släckt, som blir skygga för främlingar, som får ärr både i sinnet och på huden.

Som vanligt går de mördande männen före. De prioriteras. I feministiska Sverige prioriteras ständigt män. ”Sweden refuses to deal with the tragedy of rape” skriver Michael Moore i sin text från 2010. Ja, Sweden är extremt. Från landet där den svenska synden frodades på 60- och 70-talet, till landet där kvinnofriden avskaffades 2016-17.

Moore avslutar sin text med en uppmaning till regeringen: Get to work doing the job you’ve so far refused to do: Protecting the women of Sweden.

Jag säger detsamma. När tänker ni börja skydda oss?När tänker ni ge oss Kvinnofriden tillbaka?När införs en nolltolerans mot våldtäkter? Vi har inte en dag att förlora.

7 kommentarer:

  1. Hur kan det komma sig att Sverige leder våldtäktsligan när somliga idioter kallar sig världens första feminiztiska regering?? Inte ens Spyman och hennes vidriga flator skriker sig hesa, vilket bevisar att de i själva verket är antifeministiska. Blodsven

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt klart. Under Fi-fanan döljer sig islamistmarxister.

      Radera
  2. Inte på tråden men då Caterina tillhör de oPåverKade hoppas jag du Carina går igång på denna länk:http://erixon.com/blogg/2017/09/nar-idrottsman-politiserar-sporten/
    Här är en analys vad den amerikanska nationalsången och flaggan står för.
    Detta mot bakgrund av SVts ensidiga rapportering om Potus Trump.
    Mässkalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för länk Mässkalle, bra läsning. Och viktig syn på Saken som alla i USA talar om nu. http://www.ntd.tv/2017/09/26/widow-of-american-sniper-chris-kyle-issues-challenge-to-nfl/

      Radera
  3. När idrottsstjärnor, som tjänar miljonbelopp, krokar arm med Hollywoods antitrump grupper kan det få oönskade konsekvenser för det mångkulturella Amerika. Länken är till en svart soldat som säger Nej Tack. Han är en amerikansk hjälte. Jesse Owens var också svart och blev en hjälte. Han hade mod. Det är inte svart eller vitt. Faran är de som tror att grönt är allt gott. Nu kör vi.
    Gud är inte alltid god. God är inte alltid gott. Något som @Jawelin påpekade, citat: Fröding skrev "jag vill inte vara ädel, jag vill inte vara god.......den slutar med "Jag känner i mitt hjärta att si det är gott, men bakom står Hin Onde och hostar så smått".
    Mässkalle
    http://www.msn.com/en-us/sports/nfl/ravens%E2%80%99-national-anthem-singer-explains-why-he%E2%80%99s-resigning-this-is-%E2%80%98an-ethical-decision%E2%80%99/ar-AAsvqvd?li=BBmkt5R&ocid=spartandhp

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ernmankulturen, halvkända och kända människor som tror att är för mer än alla andra, och som för att dom aldrig nånsin i evigheten kan få nog av sig själv, tror att ingen annan heller kan få det.

      Radera
  4. Kan du avslöja vem SDaren är som påstår sig blivit sexuellt attackerad för 5 sedan. Det kan ju inte vara Hanna Wigh som utsattes för sexuell trakasseri i maj 2016, dvs vilket 17 månader sedan. 17 månader är betydligt kortare tid än 5 år.

    SvaraRadera