lördag 2 september 2017

Dom som är allvarligast resistenta mot fakta.

Varför den stora lögnen om Sverige? Varför hyllas samhället i undergång? 

Det är bara att gapa och svälja färdigtuggad propaganda, varsågoda: 

 - Allt  i Sverige fungerar alldeles utmärkt, utanförskapsområdena finns inte, men om de finns så är det våra finaste stadsdelar. Polisen är kompetent men vill bara inte provocera eller kränka nån med utländskt påbrå. Svenskar kan man nita, dom blir inte kränkta. Samma säger rättsväsendet, och alla illegala-fans. 

Sjukhusen har ingen kris, och ekonomin är på topp, skolorna har nästan alltid lärare som talar svenska, och briljerar med sina resultat. Ingen skjuter nån, eller knivdödar nån, Ingen hotar akutpersonalen eller kallar barnmorskorna för fittor och horor. Ingen begår äldrebrott. Och inga våldtäkter och sexuella övergrepp begås. På förskolorna är det rena Sörgården och på äldreboendena lyser lyckan. 

De som inte har laga skäl att stanna här







har åkt hem samma väg som de kom, så vår välfärd behöver inte ta hand om dem och deras klanvälden och familjer resten av livet.  Alla har kommit för att med glädje integreras och för att arbeta och bidra solidariskt till samhällsbygget.

Statsministern och hans regering ljuger inte. Och Lööfs opposition står stolt och tydligt upp för svenska folket mot all blådårskap.

7 kommentarer:

  1. Vacker saga om Sverige av H.C. Andersen?
    Nej, torde vara mer åt Goebbels hållet.
    Upprepa bara lögnen tillräckligt ofta då blir den trodd...
    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. CARINA Fina överträffar ständigt sig själv, denna gång med en underbar mix mellan humor, galghumor, ironi kryddad med väl illustrerad och svidande sanning.

    Bland de bästa och mest träffande inlägg Du gjort!

    IMPONERAS, sparar ned, tackar ödmjukt och fylls av hopp inför framtiden :-).

    //SvExit

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, jag har aldrig fått så fullkomligt outstanding och smashing feedback! Tack SvExit, jag är tagen, nu trillar jag av stolen!

      Radera
  3. Bilderna är enbart på svenskar med mer eller mindre inflytande, och jag avskyr hela jävla högen fast det borde var tvärtom...Blodsven

    SvaraRadera
  4. Vi som lever i verklighetens Sverige har en helt annan bild av vårt sargade land.
    Raserat av 87án.
    Rösta bort helvetet 2018!!!!!!!
    Oscar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Oscar Sveriges lögnaktiga fiender ska bort.
      Kränkandet och förtrycket av landets medborgare måste upphöra.
      Aldrig tidigare har min avsky varit så stor för politikerna.


      Radera
  5. KLockrent, men vill nog tro att polisen är kompetent men de styrs ju av både underbemanning och sina chefer som sätter dem i olika omöjliga situationer. /Elle

    SvaraRadera