söndag 3 september 2017

Cred till ICA supermarket, Hammenhög!


2 kommentarer:

  1. Nu väntar vi på ett liknande offentliggörande från ”stassministern”:

    - Vi har bestämt oss!
    Hittills har de Svenska pensionärerna fått betala för vår missriktade ”godhet” mot all världens bedragare och lycksökare!
    Det kommer att hända att pensionskuverten gapar tomma i framtiden, eller möjligen med någon liten skärv i botten av kuverten för att blidka de svältande kritikerna.
    - Men vi i de Svenska beslutande organen har nu beslutat att sluta ösa Svenskarnas skattemedel över dessa bedrägliga utländska, apfrikanska och menaitiska invasionstrupper.

    - Vi kommer i fortsättningen att endast återbetala pensionsmedel till dem som under generationer har byggt upp vårt land och därmed förtjänar en grundtrygghet!
    Vi kommer med omedelbar verkan att erbjuda de Svenska pensionärerna en garantipension över EU:s fattigdomsgräns (11 830 sek) i månaden, i stället för att mata främmande gökungar med 800 miljarder om året och därmed öka Sveriges statsskuld och samvetslöst skjuta över betalningsansvaret på kommande generationer.

    Vi har beslutat oss för att i framtiden enbart värna om den SVENSKA befolkningen, och då särskilt våra utsatta SVENSKA pensionärer!

    Undertecknat av den Svenska feministiska, humanitära stormarknaden, den s.k. ”stormakten”, som under decennier har svikit och bedragit hela det svenska folket, förskingrat statskassan till främlingar, publicerat statshemligheter till hela världens beskådande och dessutom lögnaktigt förnekat allt detta.

    Men jag tvivlar på att svetsar`n innehar ens en bråkdel av det curage som en random ICA-handlare uppvisar, omdömet ligger nog snarare i paritet med en gammaldags hästhandlares?

    //SvExit

    SvaraRadera
  2. Det är alldeles för bra för att vara sant. Amen.

    SvaraRadera