måndag 7 augusti 2017

- Vi hämnas tusenfalt.

Den käre ledaren, hans kamrater, och militären kommer att äta gottigottgott oavsett utökade sanktioner.


Detta är platsen som behöver planetens snabbaste regimskifte, folket äter råttor och ruttna grönsaker för att överleva.

Kina och Ryssland, och säkert fler, bär skulden för att vända blinda ögat mot Nordkorea. De humanitära EUstormakterna har blicken busy-busy åt annat håll.

Om dåren i Nordkorea inte drar öronen åt sig  kan ha drabbas av en ofantlig mängd instantsolsken. Dock, en bättre lösning för alla i hela världen vore om en ansvarstagande stat lät ett proffs ta hand honom.


2 kommentarer:

 1. ” en bättre lösning för alla i hela världen vore om en ansvarstagande stat lät ett proffs ta hand honom.”

  Och jag hoppas att staten som antyds inte är Swerigestan,
  ….och att "proffsen" inte heter dan eliasson, svetsar`n, merkel eller macaronen?
  Det skulle bara bli ett ännu större kaos i världen.

  Spådom: Nästa muslimska land som beväpnas med kärnvapen blir Frankrike, därefter erdogans redan halvt ockuperade Tyskland.
  Som 3:e muslimska kalifat står Swerigestan redo att trycka på röda knappen efter någon upphaussad fredagsbön, inte så långt in i framtiden.

  //SvExit

  SvaraRadera
 2. FN:s överbefälhavare Douglas MacArthur ville under Koreakriget sätta in kärnvapen efter det att de allierade hade drivit nordkoreanerna över kinesiska gränsen och sedan Kim Il-sung åkt skytteltrafik mellan Peking och Moskva och tubbat Mao och Stalin så att kineserna satte in marktrupp och Sovjet flyg. Han hade till och med rekvirerat en atombomb till Okinawa. På grund av den inhemska opinionen (Frankfurtskolan visade uppenbarligen framfötterna redan då) sa Harry S. Truman stopp och till och med entledigade MacArtur.

  Det hade uppskattningsvis strukit med ett par hundra tusen soldater och antagligen destabiliserat både Kommunistkina och Sovjet 35 år tidigare och räddat hundratals miljoner människor från totalitära regimer.

  Det går naturligtvis att svara på ett nordkoreanskt kärnvapenanfall men förlusterna kommer att räknas i miljontals civila på båda sidor.

  SvaraRadera