fredag 11 augusti 2017

Polisen i Burma, Mexico och Haiti är inga förebilder för den svenska polisen.

Dom är alldeles för på. 

Svenska polisen leder förmodligen en helt annan liga, den för förlamade papphammare som aldrig får tummarna loss.

Frågan är, varför griper inte polisen de afghanska männen som nekats asyl och vistas illegalt i vårt land och nu strejkar i huvudstaden. Understödda med mat och nattning med filtar och kuddar från allsköns skumma organisationer som svenska kyrkan.

Först skyllde poliserna på politikerna som är på plats för att lysa som stormaktshumanister. Polisen menade då att det inte fanns nån "politisk vilja"för polisingripande. 

Politikerna tycks därefter blivit byxis och fått romerska fillidarran, för nu kommer en pressad, men förmodad bättre bortförklaring- polisen har tittat på afghanerna och sett med sina egna blåa ögon att att alla är barn under 18 år. Eller också har dom helt enkelt läst det i tidningen. Så det är liksom ingen idé att gripa de små. 

Och förresten har ju polisen så mycket omkring sig nuförtin, lägga ner alla förundersökningar av skjutningar,  misshandel,klankrig, inbrott, rån, äldrebrott, våldtäkter, läsa tidningen och ev avbryta sig för att polisanmäla en fd politiker efter tidningsskvaller. Och så var det det där med mutor.

3 kommentarer:

 1. Kling & Klang är polisväsendets idoler & föredöme.
  Men var har Pippi tagit vägen?
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pippi är ett vrak efter Fis och kommunisternas rasistdrev. Men jag väntar spänt på Return of the Pippi, då jäklarz skickar hon upp alla nya banditer, politiker och statsjournalistee på taket. Och nåde den som vågar komma ner igen!!

   Radera
 2. Varför kommer Hitler upp i mina tankar när jag tittar på bilden här ovan?

  SvaraRadera