lördag 12 augusti 2017

Alarmerande lärarbrist."Ökningen av grundskoleelever i Sverige ställer höga krav på kommunerna som nu måste bygga många skolor på kort tid.
– Vi har aldrig någonsin haft en större befolkningsökning i elevgrupperna, den är i nivå med början av 1900-talet, säger Anders Rubin (S), ordförande i grundskolenämnden i Malmö. Fast då var det ju inte vuxna analfabeter från terrorregimer med sharialagar som kom i miljontal till full försörjning.

 Så det kommer inte bli samma framgångspromenad i parken.

– "När det gäller ordning och reda i klassrummet gör den här regeringen väldigt, väldigt lite. Ska man locka tillbaka lärare till yrket ska man se till att fler vill dit." 

Vilket, av flera skäl, kan bli riktigt, riktigt omöjligt.

7 kommentarer:

 1. HURRA, Sverige går som tåget???

  Byggsvängen ropar efter (nystarts?)folk till alla nya skolbyggen, det brinner 1,5 skolor OM DAGEN i Sverige, 5 gånger fler än i USA per capita (i Grekland brinner 7 st. VARJE ÅR).
  Sverige leder överlägset världstoppen, liksom våldtäktsstatistiken.
  532 skolor om året, främst kommunala högstadieskolor, till ett värde av EN MILJARD (2009)!
  Antalet växer med 7% om året, i ”utanförskapsstäder” i södra Sverige som Malmö, Lund (+120%), Helsingborg, Halmstad, och Västerås, i dessa förlorade enklaver ökar antalet periodvis med över 100 % om året.

  Det absolut värsta är att våra barn ärver okunskapen som idiotpolitrukerna tvingar på oss, i form av importerad mena-intelligens (IQ 60-70), våldsam konfliktlösningsteknik, anarki i klassrummen och disrespect för oss som betalar deras glassiga, bekymmerslösa lyxtillvaro, TACK reinfeldt, fridolin m.fl., jag förstår inte hur lärarna står ut, alla lärare är väl inte sexuellt frustrerade batikråttor!

  Även efter repatriering av 2 miljoner resurskrävande bidragsbedragare, passförfalskare och åldersförvrängare, kommer det att ta generationer innan Svenskt skolväsende hinner ifatt omvärldens kompetens, vi är totalt akterseglade, Sverige blir ett Zoo.

  Vissa kulturer river ned,
  ….medan vi andra förgäves försöker bygga upp, utan att någonsin komma ifatt.

  Men vi kan i alla fall skryta med att vi är den enda riktigt feministiska, humanistiska stormakten i hela världen.
  Hurra?

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. @SvExit, Inga hurran från mig. Dock instämmer jag i vad du skriver.
   Förresten, har någon sett statministern efter han visade ledarskap?
   Mässkalle

   Radera
  2. Han och Dan Eliasson tycks gömma sig under samma köksbord.

   Radera
 2. Känns som om Löfvén måste byta till världens största talibanstormakt. Möjligen efter afghanistan.
  Det här med bränderna är en intressant, det brinner en stor brand i Sverige om dan, det har aldrig hänt förut, jag inbillar mig att det finns en taktik och strategi bakom. Man eldar upp vårt land bit för bit, och aldrig får notiserna en uppföljning. Ingen grips, och således har inget brott begåtts.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppföljningen och den detaljerade rapporteringen av skol- och bilbränderna upphörde runt 2009.
   Lilla saltsjöbadsavtalet fick en renässans på TT / redaktionerna, och nu har kod 291 kompletterat stasi- och tystnadskulturen inom MSM.

   Den sista uppföljningen jag finner är hovsjöskolan i slöddertälje som brann aug. 2009.
   5 lokala blattar 15-17 år, varav 2 dömdes till 150 timmars ungdomstjänst (det högsta antalet timmar som kan utdömas) för mordbrand, och 600 000 i skadestånd (sannolikt har detta nu avskrivits).
   LT:
   ” Tingsrätten har kartlagt killarnas bakgrund för att bedöma hur mycket som är rimligt att de kan betala tillbaka.
   ”Om jag måste betala hela skadeståndet kommer jag inte arbeta eftersom det skulle kännas meningslöst”, säger en av killarna i förhör.
   Tingsrätten anser att skadeståndskraven är ”mycket betungande” och att de ”skulle utgöra ett starkt hinder för anpassning i samhället”.
   Rätten anser därför att trots att de gjort sig skyldiga till ett uppsåtligt, allvarligt brott bör de få skadestånden sänkta till 600 000 kronor var, plus ränta.

   Resten av kostnaden på 50 miljoner kronor får skattebetalarna (Du & jag) stå för.

   Inrikesminister Anders Ygeman säger att det är ”oroande” när tre asylboenden brinner.

   MEN….när 3 600 skolor och tiotusentals bilar har brunnit upp, när svenska pensionärer rånats, när svenska kvinnor har våldtagits och mördats, när svenska ungdomar har överfallits, misshandlats och rånats av invandrargäng har ingen representant från tidigare eller nuvarande regeringar visat några tecken på oro.

   Rättsväsendet & PK-politikerna spottar oss Svenskar i ansiktet!

   //SvExit

   Radera
  2. Kan nån väcka mig när denna sinnessjukdom är över.

   Radera
 3. Ja jessus, det brinner i knutarna. Tror inte ens en blåslampa därbak skulle få styrande att agera.
  En globetrotter till statsminister som får beröm för sitt agerande efter terrorattentat. Nöjd och belåten för att han gjort sitt.
  Almedalen skippades, spelade bingo med pensionärer på äldreboende istället. Han om någon är gränslös.

  SvaraRadera