onsdag 2 augusti 2017

Och ändå! Löfvén fick svenskt beröm för sin hantering av TS-haveriet.

Johan Widén, FB:

7 kommentarer:

 1. Tänk vilket rabalder det kommer att bli om några år, när statsministern blir informerad om volymerna, konsekvenserna; bränderna, upploppen, exploderande kriminalitet och otrygghet, det lågintensiva inbördeskriget, vårdens sammanbrott, integrations (asyl-) bedrägerierna, islamiseringen, utarmningen av statskassan, diskrimineringen av Svenskarna och massvåldtäkterna på Svenska kvinnor!

  Saker som han inte verkar ha någon aaaning om i dagsläget, utan reagerar (läs: regerar) som om kaoset över huvud taget inte existerar.
  Ett totalt oansvarigt strutsbeteende med minst lika stora konsekvenser (för nu levande och kommande generationer), som IT-läckor av försvarshemligheter.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har skithögen redan flytt och fått skydd av sin uppdragsgivare på hemlig ort. Blodsven

   Radera
 2. @ Blodsven, misströsta inte :-)

  Minst 2 tunga, bevingade meningar kommer ”skithögen” att för alltid få bära med sig på sin framtida flykt undan den Svenska rättvisan:

  ”De furore normanorum libera nos, domine.”
  (”Från nordmännens raseri, bevare oss gud”)
  &
  ” You can run, but you can't hide”.

  Tvivlar på att svetsarlärlingen förstår innebörden, men detta får han säkert förklarat av någon medfånge, någon med ett intellekt högre än löfvens IQ / skonummer.

  Nu kan någon tycka att jag uttrycker mig nedlåtande om statsministern, men han kommer (liksom ruinfeldt) ALDRIG att bli MIN statsminister,
  ….bara en destruktiv marionett, en tragisk parentes i den Svenska historieboken.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bara älskar dina kommentarer! Så späckade med kunskap och inte minst humor.

   Radera
  2. @ Eftersom skithögen och hela sjuk-klövern sålt sin själ till djävulen, så inbillar de sig troligen att de får skydd av den samma. Möjligen tar hin håle hand om de sina, men folkets svikna röster kommer att eka i evighet hoppas jag. Blodsven

   Radera
 3. TACK Carina-Fina :-)

  ÄLSKAR Dina klarsynta (men ändå underfundiga) inlägg, kompletterade med tokroliga, träffande illustrationer!

  Utan humor skulle vi alla "Go Nuts", bli tokiga, i det politiskt surrealistiska Sverige av idag.

  Att hålla sig uppdaterad om ut(av-)vecklingen av ett tidigare väl fungerande samhälle ser jag som en självklarhet för någon som bryr sig om sitt land, sina anhöriga och kommande generationer (och då går msm fet-bort som trovärdiga källor).

  Tack för att Du finns, ge aldrig upp!

  //SvExit

  SvaraRadera
 4. Om jag ska kommentera bakgrunden till insändaren kan man börja fundera på hur regeringen fungerar egentligen. Om jag inte är helt ute och cyklar så äter regeringen lunch tillsammans, så kallad lunchberedning. Dessutom har man regeringssammanträde på torsdagar.

  Om inte regeringens lunchrum och sammanträdesrum är säkra undrar man vem eller vilka som inte utfört sitt jobb? Eller är det personalen eller miljömupparna som inte är säkerhetsklassade? Vem eller vilka bär ansvaret för det?

  Så antingen är bortförklaringarna rent nys eller så har vi större problem.

  SvaraRadera