onsdag 2 augusti 2017

Hur i helvete kan Stefan Löfvén se sig själv i spegeln.

Det sägs att en "ensamkommande" vuxen muslim - INNAN han tar hit hela släkten - kostar skattesystemet 16 000:- i snitt /  PER DAG.
I Mali dör människor som flugor av svält och TBC. Men det är inget som humanistiska stormaktsledare som Löfvén, Macron och Merkel kan ta hänsyn till.

12 kommentarer:

 1. Löfven äger ingen spegel.
  Han är tomtom i hövvet.
  Varför tror ni annars att han representerar
  Socialdemokraterna!
  I det partiet är det en merit att vara bakom flötet.
  Hooppssan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mona Sahlin var den enda som var korkad nog att vilja ta jobbet som s-partiledare.
   Håkan Juholt var den enda som var korkad nog att vilja ta jobbet som bli s-partiledare.
   Stefan Löfvén var den enda som var korkad nog att vilja ta jobbet som bli s-partiledare.
   Who's next för (s)?
   Ygeman påstås ju ha varit påläggskalv för jobbet, säjs det..
   En värdig arvtagare!

   Radera
 2. Varje morgon innan valet 2014 ställde sig fackpampen stefan löfven framför sin spegel och frågade:

  Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som godast i världen är?
  Varje morgon svarade spegeln: Det är Du som är godast i världen, stefan!

  Men så en dag beseglade spegeln sitt öde, den hade läst i alternativa medier om hur SD ville hjälpa 300 ggr. fler behövande i deras närområden, dessutom för mindre skattepengar.

  På löfvens vanliga fråga svarade spegeln därför ärligt:
  Jimmie Åkesson!

  Den gamla, ärliga spegeln ligger numera splittrad i tusen bitar i soptunnan, och steffe vågar inte köpa någon ny spegel, trots 168 000 i månadslön.
  ----------------------------------

  Sagan stulen och anpassad efter välkänd (S)-kultur av
  //SvExit

  SvaraRadera
 3. Det hela är egentligen väldigt enkelt. Både Löfven och Reinfeldt är och var enbart marionetter för Bilderbergergruppen. B-gruppen i sin tur är "verkställande" utskott för Anglozinisterna med Rotschild, Rockefeller och Soros i spetsen. De kallas även "New World Order". I NWO:s agenda ingår bl.a. att Jordens befolkning måste minska med (om jag minns rätt) ca 30%, att enbart en enda nation, som omfattar hela klotet, skall finnas och en enda regering, NWO, skall styra. Googla på "Kalergiplanen"!!! Så allt som sker idag är planerat och styrt uppifrån via NWO, Illuminati, Frimurarna och Bilderbergergruppen. Våra svenska politiker bestämmer ingenting som inte Bilderbergergruppen godkänt. Bilderbergergruppen utser våra statsministrar. 2005 bjöds Reinfeldt in till B-gruppen. Året efter blev han statsminister. Förra stora mötet, 2014, inbjöds Löfven som i valet året efter blev statsminister. I år har Annie Lööf bjudits in av B-gruppen och det är valnästa och då troligen Alliansen bildar regering. Lööf har också varit inbjuden av B-gruppen till USA där Annie Lööf var med och diskuterade Donald Trump och globaliseringen. Ingenting sker på Jordens yta som NWO inte har sina snikna fingrar i. Rotschilsd äger merparten av alla länders Riksbanker även Sveriges. Merparten av våra svenska politiker är inte ett dugg intresserade av att göra något för den svenska befolkningen utan siktar enbart på att berika sig själva på alla sätt och vis. Enda chansen att någorlunda rädda det som är kvar av landet är att lämna EU, som också är ett NWO-påhitt och att röja upp i den falska invandringsträsket samt påbörja repatrieringen av dem som absolut INTE har något skäl att få asyl.
  Jag hoppas att jag inte förstört er dag och önskar er allt gott.
  Raymond

  SvaraRadera
 4. Året för Löfvens möte med B-gruppen skall naturligtvis vara 2013. My bad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilderbergsgrupppens grundare, är de besatta av hin håle själv? Eller bara av makt när den är som vämjeligast.

   Radera
  2. @Carina,

   ….tror att Lars Bern rätar ut Ditt frågetecken på ett trovärdigt sätt, här faller många puzzelbitar på plats:

   https://nyadagbladet.se/debatt/en-global-maktelit-forstor-demokratin-i-sverige/

   Jag försöker se med kritiska ögon på de flesta inlagor, men hittar inte något direkt motsägelsefullt eller ologiskt i Lars Berns teorier.

   Även Peter Krabbe ser klarsynt på NWO och dess övergripande manipulationsförsök av oss dödliga.
   https://peterkrabbe.wordpress.com/2015/10/24/2030-agenda-och-den-nya-varldsordningen-nwo-en-sammanfattning/

   Som ett ex. har Soros byggt upp 500 organisationer, bara i USA, vars uppgift är att lobba in ”rätt presidenter” (Oblabahama & Killary).
   Den ekonomiska makten är alltid långsiktigt effektivare än den militära.
   Trump är ett levande bevis på att oligarkerna ännu inte helt har tagit över världsherraväldet, därav MSM:s outtröttliga, rabiata hat och smutskastning mot honom.

   Det är inte svårt att finna destruktiva paralleller mellan globalistmaffian (rotschild, rockefeller, soros, illuminati, frimurarna, bilderbergergruppen, wallenberg, bonnier, reinfeldt, löfven, lööv m.fl.) och domedagssekter som Aum Shinrikyo, Folkets tempel, Heaven's Gate, Soltempelorden, Davidianerna, Movement for the Restoration of the Ten Commandments of God m.fl.


   Man ska inte heller underskatta makten hos de samvetslösa tjänstemännen (kvinnorna) på lite lägre nivåer i Sverige, de köpta lobbyisterna som verkar i det fördolda och slickar uppåt, på regeringskansliet, i lokalpolitiken och inom MSM.
   Partipolitiken har kommit till vägs ände, nu står striden mellan globalister (med en sprucken vision) och fosterlandsälskande nationalister, med början i valrörelsen 2018.

   Utrensningen av destruktiva fosterlandsförrädare och en omfattande repatriering av as-sylbedragare kommer att ta stora resurser i anspråk i framtiden.

   Tur att Internet aldrig glömmer, även om etablissemanget försöker styra, censurera, mörka och tysta debatt så mycket de hinner….

   Mycket att läsa, men det ska ändå regna i kväll ;-)

   //SvExit

   Radera
  3. Jag beundrar Trump, förstår inte att han står rak. Ingen människa genom tiderna har utsatts för en liknande global förföljelse. Man drunknar i artiklar som bara är ute efter att slita makten ur händerna på honom, det är så tajt mellan attackerna att jag förstår att lättköpta människor går på det. Soros?Så iskall och obehaglig. Kan ingen bryta hans enormt sjuka maktambitioner? Ungern kämpar som ganska ensamma mot honom, eller?
   Fast då använder han sig av EU-politrukerna som är marionetter i hans händer.

   Radera
  4. Jag brukar glatt föreställa mig msm:s huvudlösa reaktion och den tsunamiliknande mediastorm som skulle utbryta OM namnet Trump skulle utbytas mot obama i någon hatkampanj, huvuden skulle rulla som ett tippat lass meloner ;-)

   Tror att Trump var tämligen medveten om hatstormen redan innan han kandiderade till presidentposten, Donald är definitivt inte lika ”naiv” som vår egen statsidiot, löfven.
   Det msm kallar oberäknelighet och twitterutfall, är egentligen bara taktiska motdrag.
   Man är väl medveten och förberedd på motståndarsidans (läs: globalistmaffians) fulspel, när man härdats inom USA:s maktsfär och affärsvärld sedan barnsben, och hans stab kan lätt tyda soros och medias förutsägbara schackdrag, redan innan de exekverats.

   Soros är född 1931 i Budapest, Ungern.
   Ungern har lärt sig, och vill säkert inte ha tillbaka draksådden.
   USA har fått överta vårdnaden av galningen med diagnosen ”globalist”, för sina tidigare synders skull (bl.a. krigshetsaren obama).

   Lika lite som vi Svenskar önskar hysa reinfeldt, sahlin, bildt, arnstad och löfven inom våra gränser, lika välkommen är soros (och hans förräderi mot den civiliserade världen) tillbaka till Ungern.

   //SvExit

   Radera
 5. Money money money! Som alltid i stora sammanhang! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag instämmer i allt men frågar mig om MSN och alla medlöpare också är avlönade av Globalisterna?
   Den frågan är den mest svårförståeliga frågan av alla.

   Radera
  2. De allra flesta tidningshusen ägs och styrs av släkter med judiskt ursprung. Bara att se på Bonniers som exempel. Globalisternas toppskikt styrs av Rotschild, Rockefeller, Soros, kissinger med flera, samtliga judar. Globalisterna och vänsterpatrasket har samma mål (fast vänstern är nog inte riktigt på det klara med detta) och det är att genom en massiv invandring av muslimer från MÖ och Afrika krossa de Europeiska länderna och skapa kaos ur vilket NWO är tänkt att växa fram. Alla är inte avlönade av just Globalisterna men George Soros ligger bakom exempelvis svenska EXPO. Under senaste amerikanska valet så uppdagades försök till valfusk då det visade sig att Soros riggat en del valmaskiner till Clintons fördel. När Obama vann så var hans vinstsiffra 110% av USA:s väljare. Soros-fixat så klart.

   Radera