fredag 21 juli 2017

Sista varningen: Låt inte dom livsfarliga klåparna i regering och opposition komma undan.Aleksandra Boscanin: -"IT-läckan på Transportstyrelsen är en skandal av bibliska proportioner. Sedan tidigare är det känt att det handlar om känsliga uppgifter – däribland sådana om fysisk och psykisk hälsa – om miljontals körkortsinnehavare och personer som ansökt om körkortstillstånd, samt uppgifter om svensk infrastruktur.

Nu har det visat sig vara ännu värre. Läckan rör allt som funnits i Transportstyrelsens databas. Även belastningsregistret och polisens register över misstänkta har läckt. Så även hemadresser till svenska stridspiloter med civila flygcertifikat. Och hela det militära fordonsregistret. Det behöver knappast sägas hur allvarligt det är.

----------------

Det här handlar inte om att några tjänstemän på en myndighet har klantat sig. Det handlar om att regeringen genom sin inkompetens allvarligt har hotat – och fortsatt hotar – hela landets säkerhet och nu försöker komma undan med det. Det ska den inte få göra. Var är oppositionen?"

10 kommentarer:

 1. Det värsta som kan hända är att man har fel värdegrund, har man rätt värdegrund (vad det nu är) kan man göra i det närmaste vad som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, rätt värdegrund har man när man passar in i den påbjudna Åsiktskorridoren, den som våra journalister så nogsamt befolkar och bevakar så att vi alla ska befinna oss inom dess väggar. Annars åker man ut på alla fyra!

   Radera
 2. Detta är så allvarligt farligt och skadligt så man blir totalt mållös! Vad bor jag i för land?
  Anna

  SvaraRadera
 3. Så nu är min "hemliga hemadress" offentlig, samt andra mycket känsliga uppgifter, kan inte alliansen begära misstroendevotum mot inrikesminister Ygeman, så att statsministern måste utlysa nyval och försvinna ut i historiens mörker...jisses...!!!

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utkräv ansvar!! Kan man inte göra det som privatperson? Detta är ju i högsta grad vådligt! Åsa-Nisse var Mensa själv jämfört med Sveriges idiotpolitiker, hoppet är ute, föraktet är det enda som återstår.

   Radera
  2. Från FB, tidigare kollega: That's for sure, we are totally FUCKED. Snart vågar jag inte längre erkänna att jag är svensk. Dumhetens avgrunds mörker är vidöppet. Varför inte ge bort alla våra konton och pinkoder också så är kalaset fullbordat. Tävling: hur många synonymer kan du finna på ordet idiot förutom ordet politiker?

   Radera
  3. "Politiker" räcker.
   Det säger allt.
   Så går det när partiboken räcker som CV...

   Radera
 4. Nu är min min älskade hustru rädd och vill att vi säljer vårt underbara hus vid havet som vi bor i året runt, då jag ibland är i tjänst i mer än 1-2 dygn och hon är ensam hemma.
  Hela vårt liv och mina kollegors familjers liv har förändrats av dessa f-b inkompetenta politiker och byråkrater, hur f-n kan ett statligt bolag outsourca hemligstämplade uppgifter till ett utländskt land....Sverige börjar likna en "Banan republik".

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sverige har länge varit ett u-land när det gäller begåvning inom etablissemangseliten. Jag kan inte erinra mig något land som har så undermåligt utbildade politiker.
   Men detta är ju helt galet och horribelt. Förstpr din hustru, förstår dig, och alla många som drabbas av den livsfarliga dumheten. Men inte ska ni flytta, ni ska ha exakt samma Säpobeskydd som Stefan Löfven.

   Radera
 5. Frågan om var oppositionen befinner sig, kan bero på att denna fattar trögt och inte har förstått hur otroligt allvarligt slarvet och ansvarslösheten varit och är på Transportstyrelsen.
  Men för att vara Sverige, är detta inget att förvånas över. Våra företrädare ska ju alltid visa sig föregå som goda exempel, som världens moralpolis och skriva alla andra länders ledare på näsan vad Sverige anser vara det enda rätta. Och nu ser vi hur det går! Den "Svenska modellen" kan slängas på soptippen direkt, för ingen med förståndet i behåll skulle ta efter det som våra företrädare försöker trycka ner i halsen på dem. Man har ju sett resultatet och hur det ser ut i Sverige och inte minst hur det får gå till med den mångkultur som visat sig inte ha fungera någon annan stans i världen.

  SvaraRadera