söndag 9 juli 2017

När jag tittade på en tydlig AKB i Almedalen


kom jag att tänka på dagens Tour de France.

8 kommentarer:

 1. Ja det var för bra ,,,hon tyckte nordfront var farliga för sverige ,,, humor ,,att hon själv är farlig förstår hon inte

  SvaraRadera
 2. När snart hälften av väljarna lämnat Moderat-vraket för SD, och resten av råttorna lämnar skeppet för att leva ut sina drömmar om ett islamistiskt Sverige i (C), så borde hon i alla fall vara tacksam för att 40 ungdomar med grön-vita flaggor (samt den gamla damen Vera) orkade lyssna på hennes hatfulla utfall.
  Att skrika ”Ni hatar allt Sverige står för. Åk härifrån, Sverigehatare!” till etniska Svenskar med avvikande politisk uppfattning, tyder på att det giftiga arvet efter skalleper lever och frodas i AKB, reinfeldt är säkert stolt över hens hat. Gäller inte lagen om uppvigling AKB?
  .
  Åkesson (SD) har ett betydligt mognare, mera statsmannamässigt sätt att kommentera meningsmotståndare på, även när stenar, flaskor och knallskott haglar från vänsterpöbeln.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas i detta uppochnervända land, att det trots allt ska betyda skillnad att visa sig som en normal, balanserad, nyanserad, sansad ledarprofil som Jummie Åkesson.

   Radera
  2. Han håller stilen Jimmie Åkesson trots alla osunda och elaka påhopp från käbbelpolitikerna.
   Vi som upplever via tv-rutan skulle verbalt vilja ta i med hårdhandskarna mot mobbargänget, inte bara från tv soffan.

   Radera
  3. Jag är lite orolig för jimmie åkesson ,,, har hört att han ställer sej bakom att förbjuda nordfront som parti ,, det var ju så andra partier behandlade sd ,,någon som vet hur det är med den frågan ? Är det fake news

   Radera
  4. @Peter

   Tror inte Jimmie är så urbota dum!

   SD slipper mycket av vänsterhatet med vuvuzelor, saxofoner, flaskor, sten, knallskott, kravalliknande upplopp och personliga hot, när NMR nu får överta "det goda" hatet.

   Förhoppningsvis blir SD humaniserade och insläppta i värmen när media nu hittat en ny strykpojke, mobboffer, slagpåse och piñata.

   Det är oerhört viktigt och helt existentiellt för etablissemanget att alltid ha någon att skylla sina misstag på....
   Ungefär som när vissa mentalsjuka maniskt sticker nålar i dockor för att själva må bättre.

   //SvExit

   Radera
 3. 87ans politik är så erbarmligt dålig.
  Deras politiker förstår inte vad de ställt till med!
  De som röstat fram eländet måste själva få ena riktiga köttsmällar,innan de inser allvaret.
  Blindbockar är de allihopa.
  Oscar

  SvaraRadera